Close
(0) Τεμάχια
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Όλες οι κατηγορίες
  Filters
  Γλώσσα
  Αναζήτηση
  RSS

  Ιστολόγιο

  0 Τα απαραίτητα εργαλεία, για την μάχη του κήπου!

  Μέσα στα έτη οι τάσεις διακόσμησης αλλάζουν. Αυτό που παραμένει ίδιο είναι η διάθεση του ανθρώπου για δημιουργία, ανάπτυξη και τροποποίηση του χώρου του. Ποια εποχή λοιπόν, καλύτερη απ΄ την άνοιξη, για να δώσετε ζωή σε έναν ξεχασμένο κήπο ή ένα ατημέλητο μπαλκόνι;

  Μπορείτε να εισπράξετε μία δόση έμπνευσης και ευφορίας διακοσμώντας το μπαλκόνι σας με ζαρντινιέρες, γλάστρες ή κασπώ με αναρριχώμενα και αρωματικά φυτά. Επιτρέψτε στα παιδιά να βοηθήσουν, να λερώσουν, να εκφραστούν και να χαλαρώσουν, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τις κινητικές τους ικανότητες, χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία χειρός κήπου. Κάποια απ' αυτά που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα, είναι φτυαράκια και σκαλιστήρια για φύτευση και μεταφύτευση λουλουδιών, κλαδευτήρια για κλάδεμα και καθάρισμα λουλουδιών και αναρριχώμενων φυτών. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια για την κάλυψη όλων των μικρών ή μεγάλων αναγκών σας.

     

  Ο κήπος ίσως είναι λίγο πιο απαιτητικός γι' αυτό και η γκάμα μας διευρύνεται σε όλους τους τομείς. Ξεκινώντας από την καθαριότητά του, θα χρειαστείτε τσουγκράνα, τσάπα, πηρούνα, πριόνιφτυάρια για πιο βαριές εργασίες, ακόμη και τσεκούρι. Δε γίνεται να λείπει από τη συλλογή σας η σκούπα γκαζόνφτυαράκι με πλευρικό μαχαίρι ή πριόνι και το φυτευτήρι τύπου Τ για φύτευση σπόρων, για δημιουργία σπιτικού λαχανόκηπου.

    

  Ό,τι δημιουργούμε μόνοι μας το κάνουμε με μεράκι, του αφιερώνουμε το χρόνο που απαιτείται, γι' αυτό και το αποτέλεσμα πάντα μας αποζημιώνει, αφήνοντάς μας την αίσθηση της ικανοποίησης και της ευαρέστησης, γιατί γνωρίζουμε ότι προήλθε από τον κόπο και την αγάπη που προσφέραμε. Τι πιο όμορφο να απολαμβάνουμε την προσεγμένη βεράντα ή τον κήπο μας τα απογεύματά μας και τα βράδια του καλοκαιριού που κάνουν πλέον αισθητή την παρουσία τους.

  0 Πώς να ανανεώσετε τα χρώματα του σπιτιού σας με το χρώμα της χρονιάς

  Κάθε χρόνο, οι ειδικοί της Vivechrom στο χρώμα μεταφράζουν τις παγκόσμιες τάσεις του design στο νέο χρώμα της χρονιάς. Το χρώμα για το 2022 είναι η απόχρωση Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113. Είναι ένας αέρινος και δροσερός τόνος που ανανεώνει κάθε χώρο. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μεταμορφωτική απόχρωση, καθώς και τις τέσσερις συμπληρωματικές παλέτες χρωμάτων, για να επαναπροσδιορίσετε το σπίτι σας.

  Η απόχρωση Μακρινός Ορίζοντας και οι τέσσερις εύχρηστες χρωματικές παλέτες μπορούν να σας βοηθήσουν να ανανεώσετε κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας.

  Στην Vivechrom για να επιλέξουν το Χρώμα της χρονιάς, ζητάνε από μια ομάδα εξειδικευμένων designers να βοηθήσει να κατανοήσουν τη διάθεση της κοινωνίας και να μοιραστούν τις ιδέες τους σχετικά με το τι επηρεάζει τον τρόπο ζωής μας. Φέτος, η συνομιλία πραγματοποιήθηκε ψηφιακά προτού η ομάδα των ειδικών στο χρώμα ξεκινήσει να δουλεύει ώστε να επιλέξει μια απόχρωση που αντικατοπτρίζει αυτά τα ευρήματα - μια απόχρωση που θα ήταν κατάλληλη για το σπίτι μας μέσα στα επόμενα χρόνια.
  Τους τελευταίους 18 μήνες, οι ζωές μας έχουν αλλάξει, αλλά είχαμε επίσης χρόνο να επανεξετάσουμε τον τρόπο ζωής μας και να επανεκτιμήσουμε τι είναι πραγματικά σημαντικό. Στην πρόβλεψη των μελλοντικών τάσεων, μιλήσαμε για το πώς έχει αλλάξει ο ρόλος του σπιτιού. Για το πόσο ουσιαστική είναι η φύση στη ζωή μας, πώς η δημιουργικότητα και οι τέχνες μας πρόσφεραν ενθάρρυνση και έμπνευση κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πόσο σημαντικό είναι να καλωσορίσουμε νέες ιδέες και απόψεις καθώς προσπαθούμε να διαμορφώσουμε τον κόσμο προς το καλύτερο.

  Αυτές οι συζητήσεις οδήγησαν σε ένα γενικό πλαίσιο για το Vivechrom Χρώμα της χρονιάς 2022 - μια πνοή δροσερού αέρα - και στην ίδια την απόχρωση, η οποία ενσωματώνει αυτό που θα χρειαζόμαστε από τους χώρους μας το 2022. Το Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113 είναι ένα ελαφρύ και αέρινο γκρι-γαλάζιο, είναι ένα χρώμα ζωηρό και αισιόδοξο που παρέχει ηρεμία. Είναι επίσης μια απόχρωση που ανοίγει και αναζωογονεί το σπίτι μας. Με βάση αυτήν την απόχρωση, δημιουργήσαμε τέσσερις εύχρηστες παλέτες, για να μπορέσετε να ανανεώσετε τον χώρο σας με τον τρόπο που θα επιλέξετε.

  1. Συνδυάστε το Χρώμα της χρονιάς 2022 της Vivechrom με την παλέτα Workshop, για να δημιουργήσετε έναν ζωηρό χώρο για την καθημερινότητά σας, την εργασία, τη χαλάρωση και άλλες δραστηριότητες
  Ενιαίος χώρος σε ροζ, μπλε και κίτρινες αποχρώσεις
  Όταν ένας χώρος πρέπει να αλλάξει στη στιγμή από σπίτι σε γραφείο ή σε σχολική τάξη, χρειαζόμαστε έναν ευέλικτο χώρο για όλες τις δραστηριότητες. Σε συνδυασμό με την απόχρωση Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, η πολύχρωμη παλέτα Workshop με ανοιχτούς, χαρούμενους τόνους, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα εμπνευσμένο φόντο για οποιαδήποτε δραστηριότητα.

  Με ποια χρώματα;

  Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
  34YY 31/502
  10YR 57/080
  49YY 54/251

  2. Χαρίστε τη θετική επίδραση της φύσης σε μια τραπεζαρία, με τις δροσερές πράσινες και μπλε αποχρώσεις της παλέτας Greenhouse.
  Τραπεζαρία σε μπλε και πράσινους τόνους με παράθυρα σε κάθε πλευρά.
  Με τους ανοιχτούς, φυσικούς τόνους της παλέτας Greenhouse, σε συνδυασμό με το Χρώμα της Χρονιάς 2022, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, είναι εύκολο να μεταφέρετε τη φρεσκάδα του εξωτερικού χώρου στο εσωτερικό. Σε μια επαρχιακή τοποθεσία, αυτά τα χρώματα μπορούν να συμπληρώσουν το περιβάλλον. Σε έναν αστικό χώρο, μπορούν να μας βοηθήσουν να αισθανθούμε την επαφή με τη φύση.

  Με ποια χρώματα;

  10BB 73/039
  Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
  50BG 44/094
  87BG 27/077

  3. Επιλέξτε τους απαλούς, αέρινους τόνους της παλέτας Studio με το Χρώμα της Χρονιάς 2022, Μακρινός Ορίζοντας, για έναν χαλαρωτικό χώρο που προσφέρει ηρεμία.
  Τραπέζι, καρέκλες και πίνακες δίπλα σε τοίχο με ρίγες σε ουδέτερο χρώμα
  Όλοι χρειαζόμαστε έναν χώρο όπου μπορούμε να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να αισθανθούμε ότι μας εμπνέει. Έναν χώρο που μας βοηθά να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Το βάψιμο των τοίχων σας με τα χρώματα της παλέτας Studio μπορεί να προσδώσει στο δωμάτιο μια άνετη, ζεστή αίσθηση και, αν σας αρέσουν οι ρίγες, μπορείτε να δημιουργήσετε επίσης ένα έντονο σημείο εστίασης.

  Με ποια χρώματα;

  Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
  30BB 45/049
  50RR 32/029

  4. Πειραματιστείτε με την παλέτα Salon για να δημιουργήσετε έναν χώρο δροσερό, ανοιχτό και φιλόξενο
  Κρεβατοκάμαρα σε μπλε χρώμα με καφέ και άσπρες αποχρώσεις πίσω από το κρεβάτι
  Θέλουμε το σπίτι μας να είναι ένας χώρος που μας προσφέρει ασφάλεια και έμπνευση για νέες ιδέες. Η παλέτα Salon είναι ένας συνδυασμός απαλών ουδέτερων και ζεστών τόνων, που μπορεί να σας προσφέρει τον τέλειο λευκό καμβά για οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι.

  Με ποια χρώματα;

  Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
  71YY 90/027
  95YR 16/038

   

  Πηγή: Βιβεχρώμ, Χρώμα της χρονιάς 2022

  0 Προστασία και διακόσμηση ξύλινων και μεταλλικών επιφανειών

   

  Σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας το ξύλο και το μέταλλο κυριαρχούν. Έπιπλα, πόρτες, ντουλάπια μπάνιου και κουζίνας, κάγκελα και φράχτες, εκτός από τη χρηστικότητά τους μας βοηθούν να δώσουμε στο χώρο μας και το στυλ που επιθυμούμε. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι χρειάζονται και την ανάλογη φροντίδα για να αντέξουν την καθημερινή χρήση και τις καιρικές συνθήκες.

  Ιδανική επιλογή για το σκοπό αυτό αποτελούν τα βερνικοχρώματα. Τα βερνικοχρώματα ή αλλιώς ριπολίνες, διαφέρουν από τα βερνίκια, καθώς περιέχουν πιγμέντα που εξασφαλίζουν πλήθος αποχρώσεων και κάλυψη της επιφάνειας με λιγότερη ή καθόλου διαφάνεια. Στην περίπτωση που έχουν ως διαλύτη το νερό, τα βερνικοχρώματα ονομάζονται νερού ή υδατοδιαλυτά και είναι φιλικότερα και προς τον χρήστη και προς το περιβάλλον καθώς περιέχουν ελάχιστες Πτητικές Οργανικές Ενώσεις (ΠΟΕ), εξασφαλίζουν χαμηλές οσμές, ευκολία στο καθάρισμα και γρήγορο στέγνωμα.

  Για την επιλογή βερνικοχρώματος, εξίσου σημαντικό είναι και το επιθυμητό φινίρισμα της βαμμένης επιφάνειας: αν, δηλαδή, θα διακρίνονται – ή όχι – τα «νερά» του ξύλου, αν θα είναι matt, σατινέ ή γυαλιστερό. Οι ριπολίνες εμποτισμού επιτρέπουν στα νερά του ξύλου να φαίνονται, σε αντίθεση με αυτές που δεν είναι εμποτισμού.

   

     

   Ανάλογα, λοιπόν, με το επιθυμητό αποτέλεσμα υπάρχει και το κατάλληλο προϊόν:

  •          Η ριπολίνη νερού, εμποτισμού, νανοτεχνολογίας, Capadur Wetterschutzfarbe NQG της Caparol, αναδεικνύει τα νερά του ξύλου, είναι κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση, διατίθεται σε σατινέ φινίρισμα και προσφέρει:

  -          Προστασία από την ανάπτυξη μούχλας

  -          Μακροχρόνια αντοχή

  -          Εύκολη εφαρμογή

  -          Μεγάλο εύρος αποχρώσεων μέσω του συστήματος χρωματισμού ColorExpress της Caparol

  Χάρη στη νανοτεχνολογία NQG η ριπολίνη Capadur Wetterschutzfarbe NQG μετά την εφαρμογή της δημιουργεί στην επιφάνεια ένα τρισδιάστατο, ανόργανο, προστατευτικό πλέγμα μικρομορίων το οποίο απομακρύνει «έξυπνα» την υγρασία, μηδενίζει την πιθανότητα σχηματισμού μούχλας και δεν επιτρέπει στους ρύπους να αλλοιώσουν τη σύσταση του χρώματος.

  Extratip: Για καλύτερα αποτελέσματα τρίψτε την προς βαφή ξύλινη επιφάνεια ακολουθώντας τα νερά του ξύλου, για να ανοίξουν οι πόροι και να επιτευχθεί καλύτερος εμποτισμός. Την ίδια φορά θα χρειαστεί να ακολουθήσετε και κατά τη βαφή με πινέλο.

   

   

  •          Η υψηλής ποιότητας οικολογική ριπολίνη νερού, Capacryl PU Gloss / Satin / Matt της Caparol για ξύλο, μέταλλο και σκληρό PVC, είναι κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση, διατίθεται σε εξαιρετικό ματ, σατινέ ή γυαλιστερό φινίρισμα και προσφέρει:

  -          Υψηλή αντοχή

  -          Anti – Dirt τεχνολογία

  -          Αντιστατική δράση: προστασία από τη σκόνη και αντίσταση στη χάραξη

  -          Μεγάλο εύρος αποχρώσεων μέσω του συστήματος χρωματισμού ColorExpress της Caparol

  Η ριπολίνη Capacryl PU Gloss / Satin / Matt είναι πιστοποιημένη με το παλαιότερο οικολογικό σήμα για προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, το BlueAngel. Ταυτόχρονα, είναι κατάλληλη και για παιδικά έπιπλα, παιχνίδια και δωμάτια, καθώς πληροί τα κριτήρια του προτύπου DINEN 71 -3 ChildrenToys.

  Extratip: Για ομοιόμορφο αποτελέσμα προτιμήστε αφρώδες ρολό με μικροΐνες (μαύρο αφρώδες) και για μεγαλύτερες επιφάνειες ένα ρολό microfiber.

   

   

  Επιλέξτε την κατάλληλη ριπολίνη για την ανακαίνιση και ανανέωση του χώρου σας!

  0 Εμφάνιση μούχλας & μυκήτων σε εσωτερικές επιφάνειες και πώς μπορείτε να απαλλαγείτε!

    Μύκητες σε μπάνιο_Polychromo

  Η μούχλα και οι μύκητες εμφανίζονται συνήθως σε μέρη με ημίφως ή σκοτάδι στα οποία υπάρχει υψηλή υγρασία και χαμηλό επίπεδο αερισμού. Παρουσιάζουν την τάση να εξαπλώνονται, δημιουργώντας “λεκέδες” σε διάφορες αποχρώσεις (μαύρους, πράσινους, καφέ, κ.α.), και έχουν χαρακτηριστική όξινη μυρωδιά. Είναι πολύ ανθυγιεινοί και έρευνες έχουν καταδείξει ότι η μακροχρόνια έκθεση σε μύκητες μπορεί να αποτελέσει βασικό παράγοντα για την πρόκληση άσθματος και άλλων ασθενειών. Η Caparol έχει αναπτύξει εξειδικευμένα συστήματα βαφής για τη στοχευμένη αντιμετώπιση της μούχλας και των μυκήτων, ανάλογα με τη φύση του προβλήματος. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι όταν μιλάμε για σύστημα βαφής, εννοούμε ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται έχουν μία παράλληλη δράση προκειμένου να εξασφαλίσουν το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε.

  Μύκητες σε μπάνιο2_Polychromo

   

  Βήμα 1ο:

  Εφαρμογή του απολυμαντικού Fungizid

  Πριν την επιλογή οποιουδήποτε συστήματος αποκατάστασης, είναι απαραίτητο να βρεθεί η αιτία της υγρασίας, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει κάποιου τύπου διαρροή (πχ. σε εσωτερικούς σωλήνες). Αφού σιγουρευτούμε για την πηγή και αποκαταστήσουμε τυχόν βλάβη, καθαρίζουμε την επιφάνεια, εφαρμόζοντας το αντιμουχλικό διάλυμα ρητίνης Caparol Fungizid. Η χρήση του κρίνεται απαραίτητη, πριν το αστάρωμα, σε επιφάνειες στις οποίες έχουν αναπτυχθεί μύκητες, άλγη και μούχλα. 

   

  Fungizid_Polychromo.gr 

   

  Βήμα 2ο:

  • Αστάρωμα σε νέες επιφάνειες:

  Εφαρμογή του Optisilan Tiefgrund

  Εφαρμόζουμε σε νέες επιφάνειες το σιλικονούχο αστάρι νερού, νανοτεχνολογίας, Optisilan Tiefgrund. Το Optisilan Tiefgrund ενδείκνυται για οποιαδήποτε δομική επιφάνεια. Είναι άοσμο, προσφέρει υψηλό εμποτισμό της επιφάνειας και μεγάλη αντοχή στα αλκάλια.

  • Αστάρωμα σε ήδη βαμμένες επιφάνειες:

  Εφαρμογή του Samtgrund

  Για επαναβαφή ήδη βαμμένων επιφανειών, εφαρμόζουμε το ακρυλικό αστάρι νερού Samtgrund. Το Samtgrund είναι κατάλληλο για όλες τις δομικές επιφάνειες. Προσφέρει ισχυρή πρόσφυση και ομοιόμορφη ομαλή επιφάνεια. Είναι άοσμο (E.L.F.), δουλεύεται εύκολα και χρωματίζεται μέσω του συστήματος χρωματισμού Color Express της Caparol.

   

  Optisilan_Polychromo.gr 

   

  Βήμα 3ο:

  Indeko – W

  Το Indeko W είναι ένα πλαστικό χρώμα που έχει πιστοποιηθεί για την ισχυρή αντιμουχλική του δράση. Χάρη στην ειδική σύνθεσή του (συντηρητικά ξηρού υμένα), εμποδίζει την ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας. Είναι κατάλληλο για όλες τις εσωτερικές δομικές επιφάνειες, και έχει ομοιόμορφο matt φινίρισμα. Είναι εντελώς άοσμο, εφαρμόζεται εύκολα και χρωματίζεται σε παλ αποχρώσεις μέσω του συστήματος χρωματισμού Color Express της Caparol.

  Indeko_Polychromo.gr

   

  ExtraTip: Επιλέξτε αποχρώσεις από τις βεντάλιες 3D-SystemPlus και Caparol Color Compact, δοκιμάστε τες και πειραματιστείτε άφοβα πάνω στις δικές σας επιφάνειες. Το ακρυλικό τελικό χρώμα νερού Farbtontester, λόγω της σύνθεσής του αφήνει ένα λεπτό αλλά παράλληλα καλυπτικό φιλμ με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται το φινίρισμα της τελικής βαφής.

   

  0 Εύκολη συντήρηση για τα ξύλινα έπιπλα κήπου και τα ξύλινα δάπεδα

  Έπιπλα κήπου και βεράντας από εξωτική ξυλεία (Teak) 

             


  Τα έπιπλα βεράντας από Teak είναι διαχρονικά και ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε περιβάλλον. Έχουν πολύ εύκολη και οικονομική συντήρηση, και εάν αφιερώνετε λίγο χρόνο κάθε άνοιξη, μπορείτε να τα διατηρήσετε για πολλά χρόνια αναλλοίωτα. Τα φινιρίσματα που σχηματίζουν φιλμ, όπως τα βερνίκια εμποτισμού ή κρούστας, ξεφλουδίζουν γρήγορα, ειδικά σε οριζόντιες επιφάνειες που λιμνάζει νερό. Το φυσικό λάδι για προστασία και συντήρηση Teak Oil της V33 τρέφει το ξύλο, προστατεύει από το νερό και τον ήλιο, αφήνοντας παράλληλα το ξύλο να αναπνέει. Είναι εύκολο στην εφαρμογή και επιτρέπει στην εκτεθειμένη στις καιρικές συνθήκες ξύλινη επιφάνεια να διατηρήσει το φυσικό της χρώμα. Επιπροσθέτως, διακοσμεί τόσο τα ξύλα Teak όσο και τα υπόλοιπα εξωτικά ξύλα. Για την άριστη συντήρησή των επίπλων του κήπου σας, συνιστάται η εφαρμογή Teak Oil V33 δυο φορές τον χρόνο, στην αρχή και το τέλος της εποχής καθώς με την πάροδο του χρόνου το λάδι εξατμίζεται και πρέπει να εφαρμοστεί ξανά.


  Ας δούμε τα βήματα που χρειάζεται να κάνουμε:

  1. Τρίβουμε ελαφρώς το ξύλο. Σε έντονους λεκέδες, ψεκάζουμε με το ειδικό καθαριστικό σε μικρές επιφάνειες. Αφήνουμε το καθαριστικό να δράσει (περίπου 5-10 λεπτά) και τρίβουμε ελαφρώς με μια βούρτσα. Ξεπλένουμε με νερό και αφήνουμε το ξύλο να στεγνώσει.
  2. Ανακινούμε το Teak Oil καλά πριν τη χρήση.
  3. Ρίχνουμε το προϊόν στο καπάκι της συσκευασίας.
  4. Εμποτίζουμε πλήρως το στεγνό ξύλο εφαρμόζοντας το πρώτο χέρι Teak Oil με πλακέ πινέλο.
  5. Αφήνουμε το λάδι να εισχωρήσει για έως και 15 λεπτά και σκουπίζουμε το περίσσευμα του λαδιού με βαμβακερό πανί που δεν αφήνει χνούδι. Εάν δεν το κάνουμε αυτό θα αποτρέψουμε την διείσδυση των μελλοντικών στρώσεων και θα αφήσουμε μια κολλώδη επιφάνεια.
  6. Μετά από έξι ώρες εφαρμόζουμε ένα δεύτερο χέρι με τον ίδιο τρόπο.

  Όταν το λάδι έχει πλέον στεγνώσει δεν λεκιάζει τα ρούχα, ενώ, προστατεύει από τους λεκέδες και τις λιπαρές ουσίες.

  Extra Tip 1: Αν το έπιπλο σας είχε συντηρηθεί την προηγούμενη χρονιά, μπορείτε να αποφύγετε την δεύτερη στρώση.

  Extra Tip 2: Για να βεβαιωθείτε ότι το ξύλο έχει εμποτιστεί επαρκώς, αφήστε μερικές σταγόνες νερού πάνω στο ξύλο. Εάν αυτές μείνουν στην επιφάνεια του ξύλου, τότε το ξύλο είναι αδιαβροχοποιημένο. Σε αντίθετη περίπτωση, εφαρμόστε μια επιπλέον στρώση.

  Να θυμάστε ότι η όψη μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με την ποικιλία του ξύλου. Κάντε μια δοκιμαστική εφαρμογή σε ένα κρυφό σημείο του επίπλου. Τα λάδια εμποτίζουν το ξύλο και το σκουραίνουν.

   

   

  Ξύλινες βεράντες και δάπεδα

   

  Τα τελευταία χρόνια συναντάμε σε όλο και περισσότερους εξωτερικούς χώρους, ξύλινα δάπεδα από εξωτική ξυλεία. Ωστόσο, λόγω των υψηλών απαιτήσεων, η τακτική συντήρηση τους είναι επιβεβλημένη. Το Decking Oil της V33 είναι ένα mat, ειδικό για θαλάσσιο κλίμα λάδι, με βάση αλκυδικές ρητίνες ουρεθάνης. Λόγω της ειδικής του σύνθεσης, προσφέρει υψηλή αδιαβροχοποίηση, ανθεκτικότητα στο χλωριωμένο νερό, ενώ ταυτόχρονα, αφήνει το ξύλο να αναπνέει, χωρίς να αλλοιώνει την φυσική του ομορφιά, προστατεύοντάς το από τους λεκέδες και τις λιπαρές ουσίες.


  Τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσουμε είναι:

  1. Τρίβουμε το ξύλο και αφαιρούμε τα μεγάλα κομμάτια βρωμιάς. Ψεκάζουμε ή ρίχνουμε διάλυμα Decking Cleaner στην ξύλινη επιφάνεια (αφού έχει αραιωθεί με νερό σε αναλογία 1lt Decking Cleaner με 2lt ζεστό νερό) και τρίβουμε ελαφριά με μια σκληρή βούρτσα. Ξεπλένουμε με καθαρό νερό. Αφήνουμε την ξύλινη επιφάνεια να στεγνώσει.
  2. Ανακινούμε καλά πριν τη χρήση το DeckingOil.
  3. Εφαρμόζουμε άφθονο προϊόν στο πρώτο χέρι με πλακέ πινέλο ή κοντότριχο ρολό μέχρι το ξύλο να εμποτιστεί σωστά.
  4. Μετά από 15 λεπτά εφαρμόζουμε το δεύτερο χέρι, χωρίς να περιμένουμε να στεγνώσει η πρώτη στρώση (wet on wet).
  5. Τέλος σκουπίζουμε το περίσσευμα του λαδιού με βαμβακερό πανί που δεν αφήνει χνούδι και αφήνουμε να στεγνώσει για 24 ώρες.

   

  Extra Tip 1: Σε περίπτωση τοπικών λεκέδων καθαρίστε με καθαριστικό για ξύλινα δάπεδα της V33 Decking Cleaner που είναι κατάλληλο και για εφαρμογή με πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης.

  Extra Tip 2: Για καθημερινή φροντίδα, αρκεί ο καθαρισμός με νερό.

    

   

  Είναι καιρός για έξω…

  Ακολουθείστε τις παραπάνω συμβουλές και ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι γεμάτο χαλάρωση απολαμβάνοντας την άνεση της βεράντας ή του κήπου σας.

  0 Τι είναι τα εύκαμπτα πετρώματα TepoStone;

  Επιθυμείτε μια όμορφη αλλαγή στο χώρο σας, αλλά το σκέφτεστε; Θέλετε να απαλλαγείτε από την υγρασία και δεν μπορείτε; Υπάρχει λύση και για τα δύο, κι αυτή είναι τα εύκαμπτα πετρώματα!

   

  Μεταμορφώστε τον προσωπικό σας χώρο ποιοτικά και οικονομικά ταυτόχρονα.

  • Τοποθετούνται εύκολα, όπου θέλετε, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  • Επιλέγετε σχήματα και χρώματα ανάλογα με το γούστο σας. Με τα ευκαμπτα πετρώματα της TepoStone, που θυμίζουν πέτρα ή τούβλο, έχετε μια ανακαίνιση υψηλής ποιότητας και αισθητικής.
  • Έχουν μεγάλη αντοχή τόσο στις υψηλές θερμοκρασίες όσο και στις χαμηλές λόγω της πυκνότητας του υλικού και του ειδικά σχεδιασμένου ρητινούχου τσιμέντου.
  • Το υλικό διατηρεί όλες του τις μονωτικές ιδιότητες σε βάθος χρόνου.
  • Δεν επιβαρύνουν τις κατασκευές, λόγω πολύ χαμηλού βάρους και παρασκευάζονται από φυσικά ορυκτά υλικά και ρητίνες, φιλικές προς το περιβάλλον.
  • Το μεγάλο τους όμως πλεονέκτημα είναι ότι είναι εύκαμπτα και δημιουργούν εύκολα γωνίες και καμπύλες. 

    

  Οδηγίες εφαρμογής:

  Αφού καθαριστεί η επιφάνεια από τυχόν σαθρά σημεία και ανωμαλίες περνάμε το αστάρι με ρολό ή πινέλο ώστε να δημιουργηθεί μια ικανή γέφυρα πρόσφυσης ανάμεσα στον τοίχο και το υλικό. Στην συνέχεια απλώνουμε ομοιόμορφα την κόλλα με οδοντωτή σπάτουλα. Η κόλλα παράγεται σε διάφορες αποχρώσεις προκειμένου να ταιριάξει το χρώμα του αρμού με την τεχνητή πέτρα. Κάθε κιβώτιο κόλλας αρκεί για 5 τετραγωνικά μέτρα. Τοποθετούμε την πέτρα στον τοίχο ασκώντας ελαφριά πίεση. Για το φινίρισμα της επιφάνειας συνιστάται η χρήση σπάτουλας. Μετά την τοποθέτηση της πέτρας και αφού η επιφάνεια καθαριστεί επιμελώς, μπορείτε προεραιτικά να αδιαβροχοποιήσετε την επιφάνεια, για να τονίσετε τα νερά της πέτρας και να την προστατεύσετε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ματ ή σατινέ βερνίκι εμποτισμού.

  Τελικά πόσο θα μου κοστίσει να φτιάξω το χώρο μου με TEPOSTONE;

  Κρατώντας τις τιμές στα ποιο ανταγωνιστικά επίπεδα της αγοράς είναι σίγουρο ότι η επένδυση με πέτρωμα TepoStone είναι κατάλληλη για κάθε «τσέπη». Με τις τιμές να διαμορφώνονται από 10,50 € και κρατώντας την ποιότητα σταθερή σε όλες τις σειρές προϊόντων μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο πέτρωμα.

  Tip1: Η αδιαβροχοποίηση εφαρμόζεται 24 ώρες μετά την τοποθέτηση, και αφού έχει προηγηθεί σχολαστικός καθαρισμός της επιφάνειας.

  Tip2: Τα προϊόντα της TepoStone είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε εσωτερικό αλλά και σε εξωτερικό χώρο. Για το σαλόνι, για την κουζίνα, για το μπάνιο, για σοφατισμένο τοίχο, εμφανή μπετό, γυψοσανίδα, μεταλλικά panel ακόμα και σε γυάλινες επιφάνειες τοποθετούμε χωρίς να προσθέτουμε βάρος στην κατασκευή και δίνοντας την όψη της φυσικής πέτρας!

  0 Πως να επιλέξεις το σωστό πλυστικό μηχάνημα με βάση τις ανάγκες σου

  Τα πλυστικά μηχανήματα είναι βασικοί βοηθοί για κάθε σπίτι και εξοχικό!

  Πολλαπλασιάζουν την πίεση του νερού από τα 4 bar που μας δίνει το λάστιχο ποτίσματός έως και τα 160 bar, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθούν στην οικονομία νερού κατά 90%! Μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλο τον χρόνο, και σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη παροχή απορρυπαντικού μειώνουν εκπληκτικά τον απαραίτητο χρόνο για τον καθαρισμό της αυλής, του αυτοκινήτου, της μηχανής, του σκάφους, του κήπου κ.α.

   

  FFGroup_Plistika

  Σε κάθε μοντέλο πιεστικού θα βρείτε στον τίτλο του πόσα bar αποδίδει. Τι σημαίνει όμως ο αριθμός αυτός και πόσα bar χρειάζομαι εγώ για την χρήση που θέλω;

  Ξεκινώντας με την βασική χρήση, αν έχουμε μια αυλή ή βεράντα από 20 έως 40 τετραγωνικά καθώς και κάποιο ποδήλατο το κατάλληλο μοντέλο είναι το HPW 100 Easy. Ιδανικό για ελαφριά βρωμιά, με ρυθμιζόμενο ακροφύσιο, προέκταση κάνης, αφροποιητή πιστολιού και 5 μέτρα λάστιχο υψηλής πίεσης. 

  Για τον καθαρισμό μιας αυλής από 40 έως 60 τετραγωνικά καθώς και αυτοκίνητο ή μηχανή το ιδανικό μοντέλο είναι το HPW 130 Easy, ενώ για 60 με 90 τετραγωνικά αυλής και δυνατή βρωμιά το ιδανικό πλυστικό είναι το HPW 140 Easy. Στο μοντέλο αυτό θα βρείτε επιπλέον και εργονομική ανέμη περιτύλιξης του σωλήνα υψηλής πιέσεως.

  Για να καλύψουμε μεγαλύτερες ανάγκες θα ανέβουμε κατηγορία και θα επιλέξουμε από ημι-επαγγελματικά πλυστικά πίεσης. Όλα τα παρακάτω μηχανήματα διαθέτουν επαγωγικό κινητήρα, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, περισσότερες ώρες συνεχούς λειτουργίας, χωρίς καμία ανάγκη συντήρησης.

  Ξεκινώντας με το HPW 145i Plus θα μπορέσουμε εύκολα να καθαρίσουμε επιφάνειες έως 100 τετραγωνικά, αυτοκίνητο, μηχανή αλλά και χρήση σε κήπους και φράχτες. Διαθέτει μεταλλική κάνη με ρυθμιζόμενο ακροφύσιο, μεταλλικό πιστόλι, δοχείο απορρυπαντικού και ενισχυμένο σωλήνα υψηλής πίεσης 8 μέτρα.

  Για επιφάνειες έως 120 τετραγωνικά, στα 2.500 Watt και 150 Bar το HPW 150i Plus θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.  Στο πλυστικό αυτό θα βρείτε 2 ακροφύσια, ένα ρυθμιζόμενο και ένα Turbo για την βαριά βρωμιά.

  Στην κορυφή των πλυστικών κρύου νερού μονοφασικού ρεύματος, το HPW 160i Plus αποδίδει 160 Bar με ισχύς 3.000 Watt. Καθαρίζει εύκολα και γρήγορα φορτηγά και σκάφη, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για οικοδομικές και κατασκευαστικές εργασίες. 

  Η επιλογή του σωστού πλυστικού είναι πολύ σημαντική, καθώς ένα μικρό μηχάνημα σε μεγάλες απαιτήσεις θα αποδειχθεί λιγότερο αποτελεσματικό, αντίστοιχα όμως και ένα μεγάλο μηχάνημα σε μικρούς χώρους θα αποδειχθεί πιο βαρύ και πιο ενεργοβόρο απ' ότι πραγματικά χρειάζεται.

   

  Δείτε εδώ τα πλυστικά - θηρία της FFGroup επί τω έργω:

   

  Στο Πολύχρωμο έχουμε πολυετή εμπειρία στα πλυστικά υψηλής πίεσης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στην σωστή επιλογή!

  0 Εξοικονόμηση Ενέργειας & Θερμομόνωση

  Καινοτομικό σύστημα θερμομόνωσης μικρού πάχους 6mm / 9mm. Συμβάλλει δραστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας, χωρίς παράλληλα να δεσμεύει πολύτιμο χώρο.

  Πεδία εφαρμογών
  Εσωτερικές επιφάνειες, όπως κρύοι και υγροί τοίχοι, ταβάνια, υπόγεια, ντουλάπια, καθώς και πίσω από θερμαντικά σώματα και έπιπλα
  Ιδανικό σύστημα, λόγω και του μικρού του πάχους, για επισκευές και ανακαινίσεις σε υφιστάμενα κτίρια, π.χ. μονοκατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικά σπίτια, νεοκλασικά, ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια κτλ.
  Κατάλληλο και για εξωτερικές θερμομονωτικές εφαρμογές

  Ιδιότητες – Πλεονεκτήματα
  Μειώνει τις θερμικές απώλειες και τα έξοδα θέρμανσης και κλιματισμού
  Ελάχιστο συνολικό πάχος (μεταξύ 9 και 12mm), χωρίς δέσμευση χώρου
  Προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας έως 28,3%* με μηδενικές εκπομπές πτητικών (VOC)
  Παρεμποδίζει τη δημιουργία υγρασίας και την ανάπτυξη των μυκητών της μούχλας
  Παρέχει ταχύτερη θέρμανση κρύων χώρων
  Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση χωρίς γκρεμίσματα και γραφειοκρατικές διαδικασίες
  Υψηλή αντοχή σε κρούση, λόγω του ειδικά σχεδιασμένου ρητινούχου σοβά Deplast®
  Εξαιρετικά χαμηλή απορρόφηση υγρασίας, χάρη στην πυκνότητα και στην κλειστή δομή κυψελών των πλακών N-Thermon®, που διατηρούν τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες
  Πιστοποιημένο ως σύστημα N-Thermon® 6mm - Deplast® όσον αφορά την αντίδραση σε φωτιά (Κατάταξη Bs1d0 κατά EN 13501-1)

  Οδηγίες εφαρμογής

  Εφαρμογή κόλλας N-Thermon® Glue
  Αφού καθαριστεί η τυχόν μαυρισμένη επιφάνεια και εξαλειφθούν πιθανές ανωμαλίες, απλώνεται η κόλλα N-Thermon® Glue ομοιόμορφα στην επιφάνεια με οδοντωτή σπάτουλα σε μικρό πάχος.

  Τοποθέτηση πλάκας N-Thermon®
  Η θερμομονωτική πλάκα N-Thermon® τοποθετείται στην υγρή κόλλα N-Thermon® Glue με πίεση προς τον τοίχο με την βοήθεια κάποιου ρολού πίεσης. Ο αέρας βγαίνει πιέζοντας προς τις πλευρές. Οι πλάκες πρέπει να έχουν κοπεί έτσι ώστε να ταιριάζουν στο ύψος του τοίχου. Οι πλάκες προσαρμόζονται πάντα με δύο τρόπους: είτε η μία δίπλα στην άλλη με χτύπημα χωρίς να αφήνονται κενά, είτε με υπερκάλυψη, δηλαδή με διπλό κόψιμο και απομάκρυνση των λωρίδων. Οι ενώσεις των πλακών, αν χρειάζεται, λειαίνονται με ψιλό γυαλόχαρτο και στοκάρονται χρησιμοποιώντας την κόλλα N-Thermon® Glue. Η κόλλα αποκτά τις πλήρεις αντοχές της 24 ώρες μετά την εφαρμογή.

  Eφαρμογή χαλαζιακού ασταριού N-Thermon® Primer
  Ακολουθεί το αστάρωμα της επιφάνειας της πλάκας N-Thermon® με το χαλαζιακό αστάρι N-Thermon® Primer, ώστε να δημιουργηθεί ικανή γέφυρα πρόσφυσης. Η εφαρμογή του ασταριού πραγματοποιείται σε μία στρώση με ρολό και με μικρή αραίωση με νερό (έως 3%).

  Εφαρμογή σοβά Deplast®
  Μετά από 24 ώρες, εφαρμόζεται η πρώτη στρώση του σοβά Deplast® με την χρήση οδοντωτής σπάτουλας και ταυτόχρονα εγκιβωτίζεται το αλκαλίμαχο υαλόπλεγμα N-Thermon® Mesh 90gr (ενσωμάτωση του πλέγματος με ίσια σπάτουλα). Μετά από 12 ώρες, εφαρμόζεται η δεύτερη στρώση του Deplast®. Για το φινίρισμα της επιφάνειας συνιστάται η χρήση σπάτουλας επιχρίσματος αμέσως μόλις το κονίαμα αρχίζει να πήζει.

  Tελική επικάλυψη με αντισυμπυκνωτική βαφή Neotherm® AC
  Μετά την παρέλευση 24 ωρών η επιφάνεια είναι έτοιμη να στοκαριστεί και να βαφτεί. Συνιστάται η χρήση της καινοτομικής αντισυμπυκνωτικής βαφής Neotherm® AC, αφού πρώτα η επιφάνεια ασταρωθεί με Revinex® αραιωμένο με νερό σε αναλογία Revinex®:νερό - 1:3-4.

  0 Μεταμόρφωσε τον χώρο σου με τα χρώματα RENOVATION PERFECTION® της V33, με εύκολη και γρήγορη εφαρμογή, χωρίς την ανάγκη επαγγελματιών

  Αν σας έχουν κουράσει τα παλιομοδίτικα πλακάκια στους τοίχους του μπάνιου, ή τα φθαρμένα ντουλάπια της κουζίνας, το παλιό μωσαϊκό στο δάπεδο ή ακόμα και αν θέλετε να αλλάξετε το χρώμα της μπανιέρας σας, υπάρχει λύση εύκολη και οικονομική, χωρίς την ανάγκη επαγγελματιών. Σε μόλις ένα Σαββατοκύριακό, μπορείτε να ανακαινίσετε ότι φαντάζεστε. Τα χρώματα Renovation έχουν γρήγορο στέγνωμα, δεν χρειάζονται αστάρι και δεν μυρίζουν!

  Με τα χρώματα νερού RENOVATION PERFECTION® μπορείτε να είστε σίγουροι για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε για πολύ καιρό!
  Κάθε χρώμα της σειράς περιλαμβάνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη πρόσφυση και αντοχή σε όλες τις επιφάνειες.
   

  Πλεονεκτήματα:

  • ΑΨΟΓΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ
   Τα RENOVATION PERFECTION® προσφέρουν εξαιρετική κάλυψη και δημιουργούν ένα υψηλής ποιότητας, απαλό και ομοιόμορφο φινίρισμα, ανεξάρτητα από την επιφάνεια.
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ
   Τα RENOVATION PERFECTION® σχηματίζουν ένα πλέγμα στην επιφάνεια, αποτρέποντας το νερό, τα λιπαντικά, τα απορρυπαντικά, τα καλλυντικά, κλπ να αλλοιώσουν το υπόστρωμα.
  • ΤΕΛΕΙΑ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ
   Η προστατευτική μεμβράνη του χρώματος προφυλάσσει την επιφάνεια από το υγρό στοιχείο. Το χρώμα έρχεται σε επαφή με το νερό χωρίς κανένα πρόβλημα.
  • ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΕΙΣ
   Τα RENOVATION PERFECTION® σχηματίζουν μια προστατευτική μεμβράνη όταν στεγνώσουν, αρκετά σκληρή, ώστε το χρώμα να μη φθείρεται από την τακτική καθαριότητα, την εντατική χρήση ή τα χτυπήματα και τις γρατζουνιές.

   

    

   Πως όμως θα μπορέσουμε πολύ απλά να βάψουμε με τα χρώματα Renovation;

  1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
   Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντικό βήμα.
   Ο καλός καθαρισμός των επιφανειών με ένα αλκαλικό καθαριστικό, που έχει δηλαδή ως βάση στην καυστική σόδα, είναι απαραίτητος για ένα τέλειο αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.
  2. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗ ΒΑΦΗ
  • Εφαρμόστε υποχρεωτικά 2 στρώσεις χρώματος για να πετύχετε την πραγματική αντοχή του υλικού. Σε πολύ φωτεινές αποχρώσεις ή σε πορώδεις επιφάνειες, μια 3η στρώση χρώματος μπορεί να χρειαστεί.
  • Χρωματίστε μικρές επιφάνειες κάθε φορά (π.χ. 0,5 – 1,0 τ.μ.), ώστε να ελέγχετε καλύτερα το αποτέλεσμα που πετυχαίνετε.
  • Αφήστε να περάσουν τουλάχιστον 8 ώρες και έπειτα εφαρμόστε τη 2η στρώση. Το χρώμα στεγνώνει πλήρως μετά τις 24 ώρες.
  • Πλήρης σκλήρυνση του χρώματος σε 20 μέρες.

   

     

   

  Τι εργαλεία θα χρειαστούμε για την εφαρμογή;

   

   Renoation3v3

  Τι θα πρέπει να προσέξουμε στην εφαρμογή αλλά και στη χρήση;

  • Εφαρμόστε το χρώμα σε θερμοκρασία δωματίου μεταξύ 12°C και 25°C για να αποφύγετε τυχόν ξεφλούδισμα, φουσκάλες ή ανομοιομορφίες.
  • Η μέγιστη αντοχή του χρώματος επιτυγχάνεται 20 ημέρες μετά την εφαρμογή. Σε αυτό το διάστημα φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη χρήση, αποφεύγοντας γδαρσίματα, χτυπήματα, χαρτοταινίες κτλ
  • Για την καθημερινή φροντίδα των βαμμένων επιφανειών χρησιμοποιείστε ήπια καθαριστικά και σφουγγάρια που δεν προκαλούν γδάρσιμο της επιφάνειας.
  • Μην χρησιμοποιείτε ποτέ ασετόν ή αντίστοιχα υλικά κατά τον καθαρισμό των επιφανειών πριν τη βαφή. Καθαρίστε με απορρυπαντικό από καυστική σόδα (αλκαλικό)
  • Βεβαιωθείτε ότι ανακατέψατε καλά το χρώμα μέσα στο δοχείο. Οι χρωστικές που δίνουν την απόχρωση έχουν την τάση να κατεβαίνουν προς τον πάτο του δοχείου. Απαιτείται λοιπόν καλή ανάδευση με τη σπάτουλα καθόλη τη διάρκεια της εφαρμογής του χρώματος.
  • Μην εφαρμόζετε κανένα χρώμα RENOVATION PERFECTION® αν δεν έχετε προετοιμάσει και καθαρίσει καλά την επιφάνεια. Χωρίς αυτή την προετοιμασία, το χρώμα δεν θα πιάσει καλά.
  • Μην εφαρμόσετε το χρώμα σε μεταλλικές επιφάνειες αν δεν έχετε αφαιρέσει πρώτα προσεκτικά όλη τη σκουριά.
  • Μη βάφετε σε θερμοκρασίες πάνω από 25οC ούτε να δημιουργείτε ρεύμα αέρα για ταχύτερο στέγνωμα. Ένα χρώμα που στεγνώνει γρήγορα και απότομα είναι πολύ πιθανό να ξεκολλήσει ή να ρηγματώσει και να δείχνει πινελιές.
  • Μην ξαναπερνάτε χρώμα στα σημεία που έχουν ξεκινήσει να στεγνώνουν, γιατί θα αφήσετε ίχνη και γραμμές από το πινέλο ή το ρολό.

  Δείτε παρακάτων την εφαρμογή των χρωμάτων Renovation σε βίντεο:

  0 Πως η Μαρίνα μεταμορφώνει τα έπιπλα του σπιτιού με χρώματα κιμωλίας;

  Η σχέση μας με την Μαρίνα Μαρκάκη κρατάει χρόνια, μια έμπειρη συνεργάτιδα γεμάτη δημιουργία και ευφάνταστες ιδέες. Πιάνοντας στα χέρια της ένα έπιπλο, μια πολυθρόνα, ντουλάπια κουζίνας, πλακάκια, κορνίζες, ντουλάπες και με την χρήση των κατάλληλων, για την κάθε περίπτωση, προϊόντων τα μετατρέπει σε έργα τέχνης.

  Από την τελευταία της δουλειά, σας παρουσιάζουμε τις δημιουργίες της, με Chalk Paint της Titan, έγχρωμο κερί μέλισσας Black Bison της Liberon και Decorators Varnish της PolyVine για την τέλεια προστασία και αδιαβροχοποίηση.

   

  Prin1  prin2  prin3

   

  Το χρώμα κιμωλίας της Titan είναι πολύ εύκολο στην χρήση. Έχει πολύ καλή κάλυψη, ακόμα και με το ένα χέρι, και είναι πιστοποιημένο για ασφαλή χρήση ακόμα και σε παιδικά παιχνίδια! Εφαρμόζεται χωρίς αστάρι, πάνω σε επιφάνεις από ξύλο, μέταλλο ακόμα και γυαλί. Είναι πρακτικά άοσμο και στεγνώνει πολύ γρήγορα. Στο συγκεκριμένο έργο επιλέχθηκε η απόχρωση Crema Beige  για την σωστή αρμονία με το ύφος και τα υπόλοιπα χρώματα του χώρου. 

   

   Meta1     meta2 

  meta3     meta4 

  Για να προστατευτούν τα έπιπλα από την καθημερινή χρήση και τα καθαριστικά, μετά το χρώμα κιμωλίας περνάμε το προστατευτικό βερνίκι της PolyVine, Decorators Varnish. Με μία μόνο στρώση, δίνουμε ακόμα πιο βελούδινη υφή στις επιφάνειες και προστατεύουμε ταυτόχρονα, χωρίς να αλλοιώνουμε την απόχρωση. 

  Ευχόμαστε στους ιδιοκτήτες να χαρούν τα νέα τους έπιπλα και να συνεχίσουν να δίνουν μια "δεύτερη ευκαιρία" σε ότι αγαπάνε!

  Ευχαριστούμε την Μαρίνα για το υλικό που μοιράζεται απλόχερα μαζί μας!