Close
(0) items
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Όλες οι κατηγορίες
    Filters
    Γλώσσα
    Αναζήτηση
    RSS

    Θέματα ιστολογίου από '2024' 'Ιανουάριος'

    0 La Casa dei Sogni, ένας κόσμος όπου ο ρεαλισμός συναντά τη φαντασία και την παλαιότητα

    LA CASA DEI SOGNI

    Giorgio Graesan


    Tίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη μαγεία της τέχνης που δημιουργείται μέσα από την τεχνοτροπία La Casa dei Sogni, ένας κόσμος όπου ο ρεαλισμός συναντά τη φαντασία και την παλαιότητα. Οι ρετρό δημιουργίες παίρνουν ζωή. Αυτή η μοναδική τεχνοτροπία συνδυάζει τον πολιτισμό, την τέχνη, την αισθητική και το πέρασμα του χρόνου για να δημιουργήσει έναν κόσμο που συναρπάζει και εμπνέει.

    Η La Casa dei Sogni, που στα ιταλικά σημαίνει "Το Σπίτι των Ονείρων", προέρχεται από μια παράδοση τέχνης που ξεπερνά τα όρια του συνηθισμένου.
    Επικεντρώνεται στη λεπτομέρεια και στην αισθητική, δημιουργώντας σημεία στο σπίτι που μοιάζουν με έργα τέχνης και συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά του design και της αρχιτεκτονικής. Τα έργα αυτά συχνά περιλαμβάνουν συνθέσεις που σε προκαλούν να εξερευνήσεις την φανταστική πραγματικότητα που παρουσιάζεται μπροστά σου.

    Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της La Casa dei Sogni είναι η χρήση ζωηρών χρωμάτων και συνδυασμών που δημιουργούν μια αίσθηση μυστηριώδους ρετρό. Τα υλικά που περιέχει επιδεικνύουν μια εξαιρετική ικανότητα να παίζουν με το φως και τη σκιά, δημιουργώντας έτσι έναν χώρο που φαίνεται να έχει διαφορετική διάσταση.

    Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πλήρες χρωματολόγιο

    Η La Casa di Sogni αποτελεί επίσης πηγή έμπνευσης για όσους θέλουν να ανανεώσουν το χώρο τους και είναι μια δημιουργία που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας , μιας και είναι έτοιμη προς χρήση.
    Η La Casa di Sogni είναι η τέχνη που γίνεται έκφραση και στολίζει το χώρο του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου που έχουμε επιλέξει να αναδείξουμε, είναι κάτι περισσότερο από μια τεχνοτροπία, είναι μια πύλη για τον κόσμο του χτες..σήμερα!

    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

    Παλαιά επιφάνεια. Αφαιρέστε όλα τα αποκολλημένα παλαιά και ξεφλουδισμένα χρώματα και καθαρίστε. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα αστάρι σταθεροποίησης αναλόγως του τύπου της επιφάνειας. Όταν το αστάρι στεγνώσει εντελώς, εφαρμόστε μια στρώση του PRIMUS SABBIA. Μετά από 4-6 ώρες στους 20°C προχωρήστε στην εφαρμογή του La Casa dei Sogni.
    Νέα επιφάνεια. Καθαρίστε την επιφάνεια που θέλετε να βάψετε. Μόλις στεγνώσει, τρίψτε την επιφάνεια και εφαρμόστε μια στρώση κατάλληλου ασταριού. ‘Όταν το αστάρι στεγνώσει εντελώς, εφαρμόστε μια στρώση του PRIMUS SABBIA. Μετά από 4-6 ώρες στους 20°C προχωρήστε στην εφαρμογή του La Casa dei Sogni.

    ΕΦΑΡΜΟΓΗ

    Το LA CASA DEI SOGNI είναι έτοιμο προς χρήση. Προετοιμάστε τις αποχρώσεις με τα χρωστικά που υποδεικνύονται στη συλλογή δειγμάτων, ανακατέψτε χειροκίνητα – μην το βάζετε ή ανακατέβετε με μηχανικό αναδευτήρα και προχωρήστε στην εφαρμογή. Πάρτε αρκετό υλικό με το γούνινο γάντι Giorgio Graesan . Αρχίστε να διανέμετε το υλικό στην επιφάνεια του τοίχου με την κλασσική κίνηση της παλάμης του χεριού. Κρατήστε την άκρη του γαντιού καθαρή. Αν θέλετε το έργο να φαίνεται πιο παλαιωμένο , περάστε με νοτισμένο γάντι ελαφριά πάνω από την επιφάνεια μετά από 15-30 λεπτά. Εάν επιθυμείτε να επιτευχθεί μια πιο ομοιόμορφη όψη, εφαρμόστε ξανά το ίδιο προϊόν.

     Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον τρόπο εφαρμογής