Close
(0) items
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Όλες οι κατηγορίες
    Filters
    Γλώσσα
    Αναζήτηση
    RSS

    Θέματα ιστολογίου από '2022' 'Μάιος'

    0 Τα απαραίτητα εργαλεία, για την μάχη του κήπου!

    Μέσα στα έτη οι τάσεις διακόσμησης αλλάζουν. Αυτό που παραμένει ίδιο είναι η διάθεση του ανθρώπου για δημιουργία, ανάπτυξη και τροποποίηση του χώρου του. Ποια εποχή λοιπόν, καλύτερη απ΄ την άνοιξη, για να δώσετε ζωή σε έναν ξεχασμένο κήπο ή ένα ατημέλητο μπαλκόνι;

    Μπορείτε να εισπράξετε μία δόση έμπνευσης και ευφορίας διακοσμώντας το μπαλκόνι σας με ζαρντινιέρες, γλάστρες ή κασπώ με αναρριχώμενα και αρωματικά φυτά. Επιτρέψτε στα παιδιά να βοηθήσουν, να λερώσουν, να εκφραστούν και να χαλαρώσουν, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα τις κινητικές τους ικανότητες, χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία χειρός κήπου. Κάποια απ' αυτά που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα, είναι φτυαράκια και σκαλιστήρια για φύτευση και μεταφύτευση λουλουδιών, κλαδευτήρια για κλάδεμα και καθάρισμα λουλουδιών και αναρριχώμενων φυτών. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια για την κάλυψη όλων των μικρών ή μεγάλων αναγκών σας.

       

    Ο κήπος ίσως είναι λίγο πιο απαιτητικός γι' αυτό και η γκάμα μας διευρύνεται σε όλους τους τομείς. Ξεκινώντας από την καθαριότητά του, θα χρειαστείτε τσουγκράνα, τσάπα, πηρούνα, πριόνιφτυάρια για πιο βαριές εργασίες, ακόμη και τσεκούρι. Δε γίνεται να λείπει από τη συλλογή σας η σκούπα γκαζόνφτυαράκι με πλευρικό μαχαίρι ή πριόνι και το φυτευτήρι τύπου Τ για φύτευση σπόρων, για δημιουργία σπιτικού λαχανόκηπου.

      

    Ό,τι δημιουργούμε μόνοι μας το κάνουμε με μεράκι, του αφιερώνουμε το χρόνο που απαιτείται, γι' αυτό και το αποτέλεσμα πάντα μας αποζημιώνει, αφήνοντάς μας την αίσθηση της ικανοποίησης και της ευαρέστησης, γιατί γνωρίζουμε ότι προήλθε από τον κόπο και την αγάπη που προσφέραμε. Τι πιο όμορφο να απολαμβάνουμε την προσεγμένη βεράντα ή τον κήπο μας τα απογεύματά μας και τα βράδια του καλοκαιριού που κάνουν πλέον αισθητή την παρουσία τους.

    0 Πώς να ανανεώσετε τα χρώματα του σπιτιού σας με το χρώμα της χρονιάς

    Κάθε χρόνο, οι ειδικοί της Vivechrom στο χρώμα μεταφράζουν τις παγκόσμιες τάσεις του design στο νέο χρώμα της χρονιάς. Το χρώμα για το 2022 είναι η απόχρωση Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113. Είναι ένας αέρινος και δροσερός τόνος που ανανεώνει κάθε χώρο. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μεταμορφωτική απόχρωση, καθώς και τις τέσσερις συμπληρωματικές παλέτες χρωμάτων, για να επαναπροσδιορίσετε το σπίτι σας.

    Η απόχρωση Μακρινός Ορίζοντας και οι τέσσερις εύχρηστες χρωματικές παλέτες μπορούν να σας βοηθήσουν να ανανεώσετε κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας.

    Στην Vivechrom για να επιλέξουν το Χρώμα της χρονιάς, ζητάνε από μια ομάδα εξειδικευμένων designers να βοηθήσει να κατανοήσουν τη διάθεση της κοινωνίας και να μοιραστούν τις ιδέες τους σχετικά με το τι επηρεάζει τον τρόπο ζωής μας. Φέτος, η συνομιλία πραγματοποιήθηκε ψηφιακά προτού η ομάδα των ειδικών στο χρώμα ξεκινήσει να δουλεύει ώστε να επιλέξει μια απόχρωση που αντικατοπτρίζει αυτά τα ευρήματα - μια απόχρωση που θα ήταν κατάλληλη για το σπίτι μας μέσα στα επόμενα χρόνια.
    Τους τελευταίους 18 μήνες, οι ζωές μας έχουν αλλάξει, αλλά είχαμε επίσης χρόνο να επανεξετάσουμε τον τρόπο ζωής μας και να επανεκτιμήσουμε τι είναι πραγματικά σημαντικό. Στην πρόβλεψη των μελλοντικών τάσεων, μιλήσαμε για το πώς έχει αλλάξει ο ρόλος του σπιτιού. Για το πόσο ουσιαστική είναι η φύση στη ζωή μας, πώς η δημιουργικότητα και οι τέχνες μας πρόσφεραν ενθάρρυνση και έμπνευση κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πόσο σημαντικό είναι να καλωσορίσουμε νέες ιδέες και απόψεις καθώς προσπαθούμε να διαμορφώσουμε τον κόσμο προς το καλύτερο.

    Αυτές οι συζητήσεις οδήγησαν σε ένα γενικό πλαίσιο για το Vivechrom Χρώμα της χρονιάς 2022 - μια πνοή δροσερού αέρα - και στην ίδια την απόχρωση, η οποία ενσωματώνει αυτό που θα χρειαζόμαστε από τους χώρους μας το 2022. Το Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113 είναι ένα ελαφρύ και αέρινο γκρι-γαλάζιο, είναι ένα χρώμα ζωηρό και αισιόδοξο που παρέχει ηρεμία. Είναι επίσης μια απόχρωση που ανοίγει και αναζωογονεί το σπίτι μας. Με βάση αυτήν την απόχρωση, δημιουργήσαμε τέσσερις εύχρηστες παλέτες, για να μπορέσετε να ανανεώσετε τον χώρο σας με τον τρόπο που θα επιλέξετε.

    1. Συνδυάστε το Χρώμα της χρονιάς 2022 της Vivechrom με την παλέτα Workshop, για να δημιουργήσετε έναν ζωηρό χώρο για την καθημερινότητά σας, την εργασία, τη χαλάρωση και άλλες δραστηριότητες
    Ενιαίος χώρος σε ροζ, μπλε και κίτρινες αποχρώσεις
    Όταν ένας χώρος πρέπει να αλλάξει στη στιγμή από σπίτι σε γραφείο ή σε σχολική τάξη, χρειαζόμαστε έναν ευέλικτο χώρο για όλες τις δραστηριότητες. Σε συνδυασμό με την απόχρωση Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, η πολύχρωμη παλέτα Workshop με ανοιχτούς, χαρούμενους τόνους, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα εμπνευσμένο φόντο για οποιαδήποτε δραστηριότητα.

    Με ποια χρώματα;

    Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
    34YY 31/502
    10YR 57/080
    49YY 54/251

    2. Χαρίστε τη θετική επίδραση της φύσης σε μια τραπεζαρία, με τις δροσερές πράσινες και μπλε αποχρώσεις της παλέτας Greenhouse.
    Τραπεζαρία σε μπλε και πράσινους τόνους με παράθυρα σε κάθε πλευρά.
    Με τους ανοιχτούς, φυσικούς τόνους της παλέτας Greenhouse, σε συνδυασμό με το Χρώμα της Χρονιάς 2022, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, είναι εύκολο να μεταφέρετε τη φρεσκάδα του εξωτερικού χώρου στο εσωτερικό. Σε μια επαρχιακή τοποθεσία, αυτά τα χρώματα μπορούν να συμπληρώσουν το περιβάλλον. Σε έναν αστικό χώρο, μπορούν να μας βοηθήσουν να αισθανθούμε την επαφή με τη φύση.

    Με ποια χρώματα;

    10BB 73/039
    Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
    50BG 44/094
    87BG 27/077

    3. Επιλέξτε τους απαλούς, αέρινους τόνους της παλέτας Studio με το Χρώμα της Χρονιάς 2022, Μακρινός Ορίζοντας, για έναν χαλαρωτικό χώρο που προσφέρει ηρεμία.
    Τραπέζι, καρέκλες και πίνακες δίπλα σε τοίχο με ρίγες σε ουδέτερο χρώμα
    Όλοι χρειαζόμαστε έναν χώρο όπου μπορούμε να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να αισθανθούμε ότι μας εμπνέει. Έναν χώρο που μας βοηθά να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Το βάψιμο των τοίχων σας με τα χρώματα της παλέτας Studio μπορεί να προσδώσει στο δωμάτιο μια άνετη, ζεστή αίσθηση και, αν σας αρέσουν οι ρίγες, μπορείτε να δημιουργήσετε επίσης ένα έντονο σημείο εστίασης.

    Με ποια χρώματα;

    Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
    30BB 45/049
    50RR 32/029

    4. Πειραματιστείτε με την παλέτα Salon για να δημιουργήσετε έναν χώρο δροσερό, ανοιχτό και φιλόξενο
    Κρεβατοκάμαρα σε μπλε χρώμα με καφέ και άσπρες αποχρώσεις πίσω από το κρεβάτι
    Θέλουμε το σπίτι μας να είναι ένας χώρος που μας προσφέρει ασφάλεια και έμπνευση για νέες ιδέες. Η παλέτα Salon είναι ένας συνδυασμός απαλών ουδέτερων και ζεστών τόνων, που μπορεί να σας προσφέρει τον τέλειο λευκό καμβά για οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι.

    Με ποια χρώματα;

    Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
    71YY 90/027
    95YR 16/038

     

    Πηγή: Βιβεχρώμ, Χρώμα της χρονιάς 2022