Close
(0) items
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Όλες οι κατηγορίες
    Filters
    Γλώσσα
    Αναζήτηση

    Εξοικονόμηση Ενέργειας & Θερμομόνωση

    Καινοτομικό σύστημα θερμομόνωσης μικρού πάχους 6mm / 9mm. Συμβάλλει δραστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας, χωρίς παράλληλα να δεσμεύει πολύτιμο χώρο.

    Πεδία εφαρμογών
    Εσωτερικές επιφάνειες, όπως κρύοι και υγροί τοίχοι, ταβάνια, υπόγεια, ντουλάπια, καθώς και πίσω από θερμαντικά σώματα και έπιπλα
    Ιδανικό σύστημα, λόγω και του μικρού του πάχους, για επισκευές και ανακαινίσεις σε υφιστάμενα κτίρια, π.χ. μονοκατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικά σπίτια, νεοκλασικά, ξενοδοχεία, δημόσια κτίρια κτλ.
    Κατάλληλο και για εξωτερικές θερμομονωτικές εφαρμογές

    Ιδιότητες – Πλεονεκτήματα
    Μειώνει τις θερμικές απώλειες και τα έξοδα θέρμανσης και κλιματισμού
    Ελάχιστο συνολικό πάχος (μεταξύ 9 και 12mm), χωρίς δέσμευση χώρου
    Προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας έως 28,3%* με μηδενικές εκπομπές πτητικών (VOC)
    Παρεμποδίζει τη δημιουργία υγρασίας και την ανάπτυξη των μυκητών της μούχλας
    Παρέχει ταχύτερη θέρμανση κρύων χώρων
    Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση χωρίς γκρεμίσματα και γραφειοκρατικές διαδικασίες
    Υψηλή αντοχή σε κρούση, λόγω του ειδικά σχεδιασμένου ρητινούχου σοβά Deplast®
    Εξαιρετικά χαμηλή απορρόφηση υγρασίας, χάρη στην πυκνότητα και στην κλειστή δομή κυψελών των πλακών N-Thermon®, που διατηρούν τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες
    Πιστοποιημένο ως σύστημα N-Thermon® 6mm - Deplast® όσον αφορά την αντίδραση σε φωτιά (Κατάταξη Bs1d0 κατά EN 13501-1)

    Οδηγίες εφαρμογής

    Εφαρμογή κόλλας N-Thermon® Glue
    Αφού καθαριστεί η τυχόν μαυρισμένη επιφάνεια και εξαλειφθούν πιθανές ανωμαλίες, απλώνεται η κόλλα N-Thermon® Glue ομοιόμορφα στην επιφάνεια με οδοντωτή σπάτουλα σε μικρό πάχος.

    Τοποθέτηση πλάκας N-Thermon®
    Η θερμομονωτική πλάκα N-Thermon® τοποθετείται στην υγρή κόλλα N-Thermon® Glue με πίεση προς τον τοίχο με την βοήθεια κάποιου ρολού πίεσης. Ο αέρας βγαίνει πιέζοντας προς τις πλευρές. Οι πλάκες πρέπει να έχουν κοπεί έτσι ώστε να ταιριάζουν στο ύψος του τοίχου. Οι πλάκες προσαρμόζονται πάντα με δύο τρόπους: είτε η μία δίπλα στην άλλη με χτύπημα χωρίς να αφήνονται κενά, είτε με υπερκάλυψη, δηλαδή με διπλό κόψιμο και απομάκρυνση των λωρίδων. Οι ενώσεις των πλακών, αν χρειάζεται, λειαίνονται με ψιλό γυαλόχαρτο και στοκάρονται χρησιμοποιώντας την κόλλα N-Thermon® Glue. Η κόλλα αποκτά τις πλήρεις αντοχές της 24 ώρες μετά την εφαρμογή.

    Eφαρμογή χαλαζιακού ασταριού N-Thermon® Primer
    Ακολουθεί το αστάρωμα της επιφάνειας της πλάκας N-Thermon® με το χαλαζιακό αστάρι N-Thermon® Primer, ώστε να δημιουργηθεί ικανή γέφυρα πρόσφυσης. Η εφαρμογή του ασταριού πραγματοποιείται σε μία στρώση με ρολό και με μικρή αραίωση με νερό (έως 3%).

    Εφαρμογή σοβά Deplast®
    Μετά από 24 ώρες, εφαρμόζεται η πρώτη στρώση του σοβά Deplast® με την χρήση οδοντωτής σπάτουλας και ταυτόχρονα εγκιβωτίζεται το αλκαλίμαχο υαλόπλεγμα N-Thermon® Mesh 90gr (ενσωμάτωση του πλέγματος με ίσια σπάτουλα). Μετά από 12 ώρες, εφαρμόζεται η δεύτερη στρώση του Deplast®. Για το φινίρισμα της επιφάνειας συνιστάται η χρήση σπάτουλας επιχρίσματος αμέσως μόλις το κονίαμα αρχίζει να πήζει.

    Tελική επικάλυψη με αντισυμπυκνωτική βαφή Neotherm® AC
    Μετά την παρέλευση 24 ωρών η επιφάνεια είναι έτοιμη να στοκαριστεί και να βαφτεί. Συνιστάται η χρήση της καινοτομικής αντισυμπυκνωτικής βαφής Neotherm® AC, αφού πρώτα η επιφάνεια ασταρωθεί με Revinex® αραιωμένο με νερό σε αναλογία Revinex®:νερό - 1:3-4.

    Αφήστε το σχόλιό σας