Αρχική Εταιρία Επικοινωνία Brands Ιδέες για do it yourself Δωρεάν Μεταφορικά

210 4119296

ΑρχικήBrands

Brands

Η ιταλική εταιρία ANNOVI REVERBERI S.p.A ιδρύθηκε στη Modena το 1958 και σταδιακά επεκτάθηκε σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική, όπου το 1989 δημιουργήθηκε η AR North America Inc.

Η εταιρία είναι επί δεκαετίες ηγέτης στην κατασκευή μεμβρανοφόρων ψεκαστικών αντλιών γεωργικής χρήσης, ενώ διαθέτει σημαντική παρουσία και στον τομέα των βιομηχανικών εμβολοφόρων αντλιών υψηλής πίεσης, καθώς και στον τομέα των πλυστικών υψηλής πίεσης, τόσο για ιδιωτική, όσο και για επαγγελματική χρήση.

Το 2014 η ANNOVI REVERBERI δημιούργησε ένα νέο εργοστάσιο στη Σαγκάη, το οποίο συμπλήρωσε τα εργοστάσια στη Modena και το Bomporto της Ιταλίας και ισχυροποίησε την παρουσία της εταιρίας σε περισσότερες από 100 χώρες.Τα έξυπνα και πρωτοποριακά προϊόντα που έρχονται να δώσουν λύση στο πότισμα των αγαπημένων μας φυτών όταν χρειαστεί να απουσιάσουμε για λίγες μέρες . Είναι απλούστατα συστήματα , που αποτελούνται από ένα κεραμικό κώνο και ένα πλαστικό προσαρμογέα βίδα. Έχουν κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών βελτιώνοντας τις καθημερινές ασχολίες μας με τρόπο απλό και αποτελεσματικό.
Σας παρέχει μια πλούσια γκάμα απο Βερνίκια, υποστρώματα, χρώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, οικολογικά χρώματα, πλαστικά, ακρυλικά, διακοσμητικές ιδέες.Τα BENMAN είναι στην κορυφή της αγοράς των Premium & Επαγγελματικών εργαλείων. Προσφέρουν υψηλή απόδοση σε κάθε απαιτητική χρήση σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές τους. Αποτελούνται από εργαλεία χειρός & αξεσουάρ, αξεσουάρ ηλεκτρικών εργαλείων, εργαλεία αγροτικά & κήπου, είδη προστασίας και εργαλεία βαφής

Τα επαγγελματικά εργαλεία BENMAN ξεχωρίζουν για:

  • Την απόλυτη ανθεκτικότητα
  • Τη μοναδική κατασκευή και ποιότητα των υλικών
  • Την τεράστια γκάμα προϊόντων και τις ασυναγώνιστες τιμές
  • Τον μοναδικό μοντέρνο σχεδιασμό
  • Το πρότυπο πιστοποίησης ISO 9001: 2008
Η εταιρεία BERLING ABEE - ΚΥΡΙΑΚΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1968 με την αρχική επωνυμία ΚΥΡΙΑΚΟΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Μετά από μετασχηματισμό το 1994 λειτουργεί με τη σημερινή της νομική μορφή ως BERLING ABEE.
Η BERLING ABEE είναι Eλληνική Bιομηχανία Xρωμάτων που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση οικοδομικών, μονωτικών, θερμομονωτικών, βιομηχανικών, διακοσμητικών χρωμάτων και χρωμάτων επιπλοποιίας. Προσφέρουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, τόσο μέσα από ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών, όσο και μέσα από εναλλακτικά δίκτυα διάθεσης.
Οι ανάγκες των κλιματικών, στεγαστικών, κατασκευαστικών υποδομών του συνολικού οικοσυστήματος που αφορά στα χρώματα, φέρουν την υπογραφή της σημαντικής εμπειρίας και συμβολής της Berling στον ελλαδικό χώρο. Ταυτόχρονα προσβλέπουμε στη συνεχή επέκταση των δραστηριοτήτων με καινοτόμα και οικολογικά προϊόντα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η BERLING έχει πάθος με το χρώμα και για αυτό έχει καταφέρει να προμηθεύει με υψηλής ποιότητας προϊόντα εδώ και 30 χρόνια την ελληνική αγορά!

H Bison είναι η κορυφαία εταιρεία κόλλας και στεγανωτικών υλικών στην DIY αγορά στις Κάτω Χώρες και σημαντικός παίκτης στο Νότο,τις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, καθώς και στη Μέση Ανατολή. Το Bison Kit®, Montagekit, Super Glue και η Poly Max® είναι μερικά μόνο από τα πασίγνωστα γνωστά προϊόντα της Bison μέσα στο ευρύ φάσμα λύσεων που διαθέτει για κάθε κόλλα, κάθε σφραγιστική και επισκευαστική εργασία . Με λίγα λόγια: όποιος λέει κόλλα και σφραγιστικό υλικό, εννοεί Bison !!!Ο γερμανικός όμιλος CAPAROL παράγει και διανέμει υψηλής ποιότητας χρώματα και συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Είναι ο ηγέτης της αγοράς οικοδομικών χρωμάτων σε Γερμανία, Αυστρία και Τουρκία με κύκλο εργασιών πέραν του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ και η τρίτη μεγαλύτερη βιομηχανία χρωμάτων στην Ευρώπη. Τα κεντρικά γραφεία του ομίλου βρίσκονται στο Odenwald, περίπου 35χλμ από το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Η επιτυχημένη πορεία του ομίλου με ιστορία μεγαλύτερη των 116 χρόνων οφείλεται σε δύο παράγοντες, την καινοτομία και το σεβασμό προς τους πελάτες. Διαθέτοντας μεγάλη ομάδα με εξειδικευμένο προσωπικό, ο όμιλος CAPAROL παράγει πρωτοποριακά προϊόντα με ιδιαίτερο οικολογικό χαρακτήρα, φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον. Ως οικογενειακή επιχείρηση, έχει ως κύριο μέλημά της το όφελος και την ικανοποίηση των πελατών της.

To Polychromo.gr είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Caparol στον Πειραιά

Η Dalber είναι μία καθιερωμένη εταιρεία στο χώρο της με πολυετή εμπορική παράδοση στην κατασκευή, αντιπροσώπευση και διανομή επώνυμων ειδών σπιτιού, παιδικού φωτισμού, διακόσμησης δωματίου και δώρου.
H Decofun είναι εταιρία με πολυετή εμπειρία στην παιδική διακόσμηση! 

Η μάρκα Dulux Trade έχει παρουσία σε 26 χώρες παγκοσμίως και διαθέτει μία πλήρη σειρά προϊόντων, όπως Πλαστικά και Ακρυλικά Χρώματα τοίχων, Ριπολίνες νερού, Βερνικοχρώματα διαλύτου & Βερνίκια Ξυλοπροστασίας, που ανταποκρίνονται πλήρως στις εξειδικευμένες ανάγκες των καταναλωτών και των επαγγελματιών του κλάδου των χρωμάτων.

Παράλληλα, πέραν της εμπιστοσύνης που εμπνέει το όνομα και η πολυετής εμπειρία της Dulux Trade, όλα τα προϊόντα της σειράς είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας προστατεύοντας και αναδεικνύοντας στο μέγιστο τη δουλειά των επαγγελματιών και των καταναλωτών, που επιθυμούν ένα ποιοτικό και σίγουρο αποτέλεσμα.
Η DUROSTICK ιδρύθηκε το 1988 με έδρα της στους Αγ. Αναργύρους Αττικής. Σήμερα, η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Βιομηχανική Ζώνη στον Ασπρόπυργο Αττικής. Ο στόχος και το όραμα του ιδρυτή της, ήταν και παραμένουν η ανάπτυξη της εταιρείας πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.
Παρέχοντας αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις και εξοπλίζοντας με άριστα υλικά το όνειρο του κάθε ανθρώπου, το σπίτι του, η DUROSTICK προχώρησε μπροστά, κάνοντας το όνομά της συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας.
Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της, η DUROSTICK κατάφερε να κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα σε βιομηχανίες του κλάδου. Διαθέτει υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, με δυνατότητα παραγωγής 900 τόνων συγκολλητικών υλών και χρωμάτων ημερησίως. Η ποικιλία των προϊόντων της καλύπτει όλο το φάσμα της οικοδομής, ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Η DUROSTICK έκανε πραγματικότητα την έννοια της αειφόρου ανάπτυξης, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες για την προστασία του περιβάλλοντος.Η ER-LAC έχει συμπληρώσει 50 χρόνια δημιουργικής και ιδιαίτερα επιτυχημένης παρουσίας στην παραγωγή και διάθεση χρωμάτων, βερνικιών & προϊόντων επαναβαφής αυτοκινήτων στην Ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά.

Όλα αυτά τα χρόνια αναπτύχθηκε με γοργούς ρυθμούς, με μελετημένα και σταθερά βήματα, αντιλαμβανόμενη τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες, αξιοποιώντας έγκαιρα και εφαρμόζοντας σωστά τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα της επιστήμης και της τεχνολογίας.
Σήμερα η ER-LAC διαθέτοντας αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία, προηγμένη τεχνολογία, σύγχρονο και αποτελεσματικό δίκτυο διανομής, έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό, κυριαρχεί στην Ελληνική αγορά προσφέροντας την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εφαρμογών στην οικοδομή, την επιπλοποιία, την βιομηχανία και την επαναβαφή των αυτοκινήτων και εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 30 χώρες.Η FF GROUP TOOLS είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος προμηθευτής εργαλείων με ένα ευρύ φάσμα εργαλείων χειρός, βιδών και ειδών προστασίας.

Η μεγάλη εμπειρία τους τα τελευταία χρόνια στην αγορά εργαλείων, έχει προσφέρει σημαντική τεχνογνωσία. 
Η πολιτική τους να διατηρούν χαμηλές τις τιμές σε συνδυασμό με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας,
τους έχει καθιερώσει στην κορυφή της κατάταξης των προτιμήσεων τόσο των DIY χρηστών, οι οποίοι
αγαπούν τα «μαστορέματα» όσο και των επαγγελματιών, που αναζητούν μια πιο οικονομική λύση!
Διακοσμήστε τον χώρο σας με το Fiber wall !!

Eξοικονομήστε ενέργεια ανανεώνοντας, στολίζοντας και ομορφαίνοντας το σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα σας!!
Κρατήστε τον χώρο σας ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι !!Το 2009 συμπληρώθηκαν 360 χρόνια από την ίδρυση της Fiskars. Σήμερα, η Εταιρεία Fiskars αποτελεί μια διεθνή εταιρεία οι δραστηριότητες της οποίας επικεντρώνονται στους καταναλωτές και επεκτείνονται μέσω ισχυρών, εξειδικευμένων εμπορικών ταυτοτήτων.
Τα καταναλωτικά προϊόντα της Fiskars προορίζονται για το σπίτι, τον κήπο και τους εξωτερικούς χώρους και είναι γνωστά για τη λειτουργικότητα και τον ξεχωριστό σχεδιασμό τους. Οι βασικές εμπορικές ταυτότητες του ομίλου είναι η Fiskars, η Iittala, η Gerber και η Buster. Η συνδεδεμένη εταιρεία Wärtsilä Corporation αποτελεί επίσης σημαντικό μέρος της Επιχείρησης.

Κύρια χαρακτηριστικά της νέας αυτής μάρκας είναι η εξαιρετική ποιότητα σε πολύ καλή τιμή κάτι που απαιτούν οι καιροί. Επίσης κάτω από την επωνυμία QUALITY FOR YOU παρουσιάζονται στον Έλληνα καταναλωτή μια σειρά καινοτόμων και χρηστικών προϊόντων που δίνουν λύσεις και κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη. Σιλικόνες και αφροί πολυουρεθάνης χαρτοταινίες και ταινίες συσκευασίας, φακοί, εντομοπαγίδες και μυγοπαγίδες, γωνίες ραφιών και ζαρντινιέρες, σήτες και γωνίες συνθέτουν τη γκάμα της μαγικής σειράς. Και δε σταματάμε εδώ! Οι εκπλήξεις συνεχίζονται!!Η ζωή της οικογένειας Graesan δεν ήταν ποτέ μαύρο και άσπρο: ο πατέρας, Luigi Graesan, ίδρυσε τα χρώματα του πολέμου ALPS για την παραγωγή τους με βάση το νερό και μια σκόνη χρωστική ουσία. Οι δύο γιοί του, ο Ιωάννης και ο Γεώργος, αγωνίζονται να ακολουθήσουν τον πατέρα τους στη διαχείριση των επιχειρήσεων, απορροφούν τη γνώση, τη δημιουργική περιέργεια και την επιθυμία του για την ανάπτυξη και την καινοτομία.Η εταιρία ΣΙΑΓΚΡΗΣ Ι.Ν ΑΕ ιδρύθηκε το 1976, αρχικά ως ομόρρυθμος εταιρία Ειδών Υγιεινής και δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των εξαρτημάτων ειδών υγιεινής - μπαταριών – επίπλων μπάνιου – πορσελάνων και συναφών υδραυλικών ειδών. Με την πάροδο των χρόνων η εταιρεία έγινε ΑΕ και επέκτεινε τις δραστηριότητες της και σε άλλα είδη.

Σήμερα η ΣΙΑΓΚΡΗΣ Ι.Ν ΑΕ. μετεγκαταστάθηκε από τις παλιές εγκαταστάσεις 2,500 τμ από την Θέση Ζουνο Ασπρόπυργου στις νέες εγκαταστάσεις της στον Κύριλλο Ασπρόπυργου εκτάσεως 5.500 τμ και στοχεύει να επεκτείνει την ήδη μεγάλη γκάμα των προϊόντων Είδη Υγιεινής της με σκοπό να ικανοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις απαιτήσεις των πελατών της. Από την πρώτη στιγμή κατόρθωσε να διακριθεί στο χώρο των Ειδών Υγιεινής σε ολόκληρη την Ελλάδα, χάριν της μεγάλης γκάμας σε προϊόντα ειδών υγιεινής και των άψογων υπηρεσιών που προσέφερε.Η GROHE είναι ο κορυφαίος προμηθευτής υδραυλικών εξαρτημάτων στον κόσμο και ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα, αφιερωμένο στην παροχή καινοτόμων προϊόντων ύδρευσης.
Η Hellas Stones είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη Ελληνική Εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής τεχνητής πέτρας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 και έχει καταφέρει να αποκτήσει μια ισχυρή παρουσία στην ελληνική αλλά και διεθνή αγορά.
Η Hellas Stones είναι σήμερα μία από τις λίγες βιομηχανίες στην Ευρώπη, με καθετοποιημένη παραγωγή και εξειδίκευση στον χώρο των τεχνητών πετρωμάτων.Τα γράμματα HG προέρχονται από το όνομα ενός Σουηδού επιχειρηματία - Håkan Gip.
Τα πρώτα προϊόντα παρήχθησαν από το πανεπιστήμιο της Στοκχόλμη και εστίαζαν στον καθαρισμό πισίνας. Με την πάροδο των ετών το κέντρο ενδιαφέροντος της εταιρείας μετατίθεται στην επίλυση προβλημάτων καθαρισμού αλλά και συντήρησης μέσα και γύρω από το σπίτι. Αναπτύσσεται ταχύτατα σε αγορές καταναλωτικών προϊόντων όπως τα Σούπερ μάρκετ, DIY καταστήματα, χρωματοπωλεία κ.λπ Τα προϊόντα παρότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και το χρήστη και είναι εξαιρετικά ασφαλή κατά τη χρήσης τους. Έτσι σήμερα η HG επιλέγεται από τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο ως δοκιμασμένη και αξιόπιστη μάρκα με υψηλής ποιότητας προϊόντα.Η εταιρεία Hozelock είναι η πιο γνωστή εταιρεία ειδών κήπου στο Ηνωμένο Βασίλειο, με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το πότισμα και την φροντίδα του κήπου και των φυτών. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1959 στο χωριό Haddenham και από την αρχή της λειτουργίας της στόχος της ήταν η δημιουργία τεχνολογικά τέλειων προϊόντων και παράλληλα ιδιαίτερα καλαίσθητων, τα οποία αποτελούσαν ένα συνολικό σύστημα φροντίδας. Το πρώτο προϊόν του οίκου ήταν ο πρώτος πλαστικός σύνδεσμος ένωσης δύο σωλήνων ποτίσματος, το Hoze-Lock. Σήμερα, εδρεύει στο Birmingham και το 75% των προϊόντων κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και το 25% σε εργοστάσια στην Γαλλία, Μαλαισία, Ταϊβάν και Κίνα. Τα προϊόντα εξάγονται σε περισσότερες από 60 χώρες.Η Huida ιδρύθηκε το 1982 και κληρονόμησε την Κινέζικη κουλτούρα στα κεραμικά είδη. Στα χρόνια που ακολούθησαν, το GROUP της HUIDA έγινε κατασκευαστής μπάνιων και ειδών οικιακής χρήσης με τη μεγαλύτερη κλίμακα και την παλαιότερη ιστορία, άνω των 30 ετών, κληρονομώντας τον κινέζικο κεραμικό πολιτισμό και αναπτύσσοντάς τον μέσω της συνεχούς καινοτομίας.

Η εταιρεία προσφέρει στον πελάτη κοντά στα 10 εκατομμύρια τεμάχια κάθε χρόνο τροφοδοτώντας ακόμη και κολοσσούς όπως η KERAMAG GROUP , IDEAL STANDARD , Villeroy & Boch , Pozzi-Ginori Spa , ROCA , TOTO , DURAVIT , GROHE από υαλώδη πορσελάνη . Τα προϊόντα της, περιλαμβάνουν κεραμικά είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, πλακίδια, σιδηρά εργαλεία, βρύσες, αξεσουάρ, καμπίνες, πόρτες και άλλα, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί στις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου το 2008, στην παγκόσμια έκθεση της SHANGHAI, καθώς και σε μεγάλο αριθμό 5 αστέρων ξενοδοχείων. Στις 3 Φεβρουαρίου, 2012, η Huida πήρε έγκριση από το NATIONAL RESIDENTIAL INUSTRIALIZATION BASE υπό την αιγίδα του Υπουργείου Στέγασης και Αστικής - Αγροτικής ανάπτυξης.H Ideal Standard ΑΒΕΕ είναι θυγατρική εταιρεία της Ideal Standard International.
Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1967 και προμηθεύει την ελληνική αγορά με είδη υγιεινής από υαλώδη πορσελάνη, ακρυλικές μπανιέρες απλές ή υδρομασάζ, καμπίνες υδρομασάζ υψηλής τεχνολογίας, ντουζιέρες, καμπίνες για ντουζιέρες, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, έπιπλα και αξεσουάρ μπάνιου. Η ελληνική εταιρεία έχει επιπλέον αναλαμβάνει την περαιτέρω ανάπτυξη δραστηριοτήτων της Ideal Standard International για τις περιοχές της Μεσογείου.H εταιρεία Keter Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και διανομείς "πλαστικών" και ρητινούχων ειδών για το σπίτι και τον κήπο, στον κόσμο. Ως ένα one-stop-shop για πλαστικές ντουλάπες, είδη οργάνωσης, εργαλειοθήκες, πλαστικά κουτιά αποθήκες και έπιπλα κήπου η Keter πιστεύει ακράδαντα στην βελτίωση της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, στοχεύει στη μεγιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη μέσω της καινοτομίας με γνώμονα τους καταναλωτές και προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ελκυστικών και λειτουργικών προϊόντων οικιακής χρήσης και DIY προϊόντων.Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των χρωμάτων, και με ανθρώπους που εργάζονται με υπευθυνότητα, η εταιρεία Kraft Paints σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να καταστήσετε τον χώρο σας όμορφο και φωτεινό.

Τα χρώματα τοίχου δεν αποτελούν απλά αποχρώσεις που αποδίδουν την αίσθηση του καινούργιου. Είναι τα βασικά μέσα που δίνουν στον χώρο σας χαρακτήρα και ύφος και σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκφράσετε την δική σας προσωπική αισθητική.

 
Το όνομα Master Lock είναι σε όλο τον κόσμο συνώνυμο με τα ανθεκτικότερα λουκέτα και άλλα προϊόντα ασφαλείας. Ιδρύθηκε το 1921 στις ΗΠΑ, από τότε ανέπτυξε μια τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών με εξαιρετικής αντοχή και ποιότητα. Σήμερα, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής και διανομής λουκέτων στον κόσμο, Σχεδιάζονται και παράγονται συνεχώς νέα προϊόντα και εφαρμογές που ν ανταποκρίνονται στις ανάγκες ασφάλειας των καταναλωτών και του σύγχρονου τρόπου ζωής.Στην γκάμα μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία laminate σε διαφορετικές διαστάσεις σανιδιών και ποιότητες (7mm, 8mm, κλάση 31, κλάση 32 κλπ ) Η κατοχυρωμένη πατέντα κουμπώματος MASTERCLICK της MEISTER εξασφαλίζει ένα ασφαλές και εύκολο κούμπωμα με αρμούς που δεν ανοίγουν. Το μεσαίο στρώμα HDF (High Density Fiber - Υψηλής Πυκνότητας Μοριοσανίδα) εκμηδενίζει τα τριξίματα και καθιστά το σανίδι στιβαρό δίνοντας του μεγάλη αντοχή στην καταπόνηση και τις φθορές . To aqua-safe system το οποίο έχουν όλα τα πατώματα της MEISTER εξασφαλίζουν ένα δάπεδο ανθυγρό .Στη NanoPhos ΑΕ εφευρίσκουν νέα, έξυπνα υλικά, ώστε να λύσουν καθημερινά προβλήματα. Με τη δύναμη της Νανοτεχνολογίας δημιουργούν ένα λειτουργικό περιβάλλον άνεσης, ασφάλειας και ...ξενοιασιάς. Ακούγεται σχεδόν μαγικό, αλλά η επιστήμη της Νανοτεχνολογίας έχει δώσει τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία ιδιαίτερων και λειτουργικών υλικών. Τα υλικά αυτά συχνά αποκαλούνται και "έξυπνα" καθώς ανταποκρίνονται σε εξωτερικούς παράγοντες. Ανάλογα με την εξωτερική μεταβολή, τα "έξυπνα" υλικά εμφανίζουν διαφορετικές μηχανικές, χημικές ή ηλεκτρικές ιδιότητες. Τα προϊόντα Νανοτεχνολογίας αποτελούν τη νέα επανάσταση με πρωτοποριακά υλικά στο χώρο της ιατρικής, των βιομηχανικών διεργασιών, των υλικών υψηλής αντοχής & ανθεκτικότητας, στην ενέργεια και το περιβάλλον.
Η Novacolor ιδρύθηκε το 1982, στην καρδιά μιας από τις πιο παραγωγικές περιοχές της Ιταλίας. Με τα χρόνια, χάρη στη διαίσθηση και τη δημιουργικότητα της διοίκησης, καθώς και στην προσεκτική επιλογή υψηλής ποιότητας πρώτων υλών, η Novacolor επεκτάθηκε, προσφέροντας έτσι στους αρχιτέκτονες και στους σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο μια ολοκληρωμένη ποικιλία υφαντικών επιδράσεων και γυαλισμένων σοβάδων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους .Καθώς και επιχρίσματα τοίχων για σύγχρονα ή ιστορικά περιβάλλοντα της πόλης.

Το 2009, η Novacolor έγινε μέλος του ομίλου San Marco, ένας κορυφαίος Ιταλός κατασκευαστής χρωμάτων και βερνικιών για την επαγγελματική οικοδομική βιομηχανία, με 7 εργοστάσια παγκοσμίως και 6 μάρκες.
Και οι δύο εταιρείες επωφελούνται από το νέο set-up, από την άποψη της τεχνογνωσίας και της αξιοπιστίας παγκοσμίως, ενώ η Novacolor καθίσταται διεθνώς γνωστή ως αναφορά για αρχιτεκτονικές επιστρώσεις υψηλών προδιαγραφών και εφέ εσωτερικής βαφής.Η εταιρεία βρίσκεται στην ελληνική αγορά από το 1989 παρέχοντας στα καταστήματα ποιοτικά προϊόντα οικιακού και επαγγελματικού εξοπλισμού.

Είναι μια σύγχρονη δυναμικά αναπτυσσόμενη επιχείρηση στο άμεσο και απώτερο μέλλον, πιστοποιημένη και διασφαλισμένη για τις διαδικασίες παραγωγής, αποθήκευσης και διανομής.
Κατασκευάζουν σκάλες αλουμινίου διαφόρων τύπων, εκσυγχρονίζοντας την παραγωγή με συνεχείς σχολαστικούς οργανοληπτικούς ελέγχους από τις πρώτες ύλες μέχρι την ολοκλήρωση της παραγωγής, διασφαλίζοντας ποιότητα, ευκολία στη χρήση, σταθερότητα.Για περισσότερα από 110 χρόνια, η Philips οδηγείται από το πάθος της για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με τη δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων. Από το ξεκίνημα της λειτουργίας της, η υπεροχή τους βασίστηκε στην ικανότητά τους να διακρίνουν καινούριες ευκαιρίες και να τις υλοποιούν μέσα από τη χρήση των πιο εξελιγμένων τεχνολογιών.Η Πυραμίς Μεταλλουργία ΑΕ σήμερα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ανοξείδωτων νεροχυτών παγκοσμίως, με δυναμικότητα άνω των 1,500,000 τεμαχίων ετησίως, με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα που καλύπτει το 97% της συνολικής παραγωγής της.
Βασιζόμενη στο όραμα και την πολυετή της εμπειρία, η Pyramis πρόσθεσε στην παραγωγική της δυναμική, ένα νέο εργοστάσιο γρανιτένιων νεροχυτών. Η νέα μονάδα παραγωγής βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς, με το αρχικό ύψος της επένδυσης να ξεπερνάει το 1.000.000€ και την ετήσια παραγωγική δυναμικότητα της να υπερβαίνει τους 40.000 γρανιτένιους νεροχύτες.Η διεθνούς φήμης εταιρεία Rasch έχει μια μακρά παράδοση στην παραγωγή ρολών ταπετσαρίας τοίχου. Η γκάμα τον 6.000 διαφορετικών σχεδίων επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια, και πρέπει πάντα να ισορροπούν ανάμεσα στην παράδοση και την σύγχρονη αντίληψη για την διακόσμηση και παράλληλα να αντικατοπτρίζουν την φιλοσοφία της επιχείρησης. Καταξιωμένοι σχεδιαστές και καλλιτέχνες δημιουργούν εκπληκτικά σχέδια που μας εντυπωσιάζουν κάθε χρόνο και περισσότερο. Οι πολυάριθμες συλλογές του οίκου χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες: Rasch Taste με μοντέρνα σχέδια για τον σύγχρονο τρόπο ζωής Rasch Style με εκλεπτυσμένα σχέδια για ιδιαίτερους χώρους με άποψη Rasch 1861 με μοναδικά σχέδια υψηλής αισθητικής. Η προτίμηση των καταναλωτών είναι η επιβεβαίωση της επιτυχίας της πολιτικής και της ποιότητας RASCH.Η Roca ξεκίνησε τη δραστηριότητά της κατασκευάζοντας θερμαντικά σώματα από χυτοσίδηρο για οικιακή χρήση στο εργοστάσιό της στη Gavà, κοντά στη Βαρκελώνη. Στη συνέχεια, η επιχείρηση επεκτάθηκε στην παραγωγή λεβήτων. Το 1929, η Roca εισήλθε στον χώρο του μπάνιου και ξεκίνησε να κατασκευάζει μπανιέρες.
Σήμερα, το εμπορικό δίκτυο της Roca επεκτείνεται σε 135 χώρες, τις οποίες εξυπηρετούν 76 εγκαταστάσεις παραγωγής και περισσότεροι από 20.000 εργαζόμενοι παγκοσμίως.Η επίλυση των προκλήσεων είναι η ίδια η βάση του ποιοι είναι. Εξάλλου, στην αρχή, ο ιδρυτής τους, ο πλοίαρχος Robert Fergusson, δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη βαφή. Απλά ήθελε να κρατήσει το σκάφος του άθικτο. Γι 'αυτό, όταν διαπίστωσε ότι μια τυχαία εκτόξευση ιχθυελαίου είχε σταματήσει την αδιάκοπη εξάπλωση διάβρωσης στο σκουριασμένο μεταλλικό κατάστρωμα του, το αναγνώρισε αμέσως και αυτό ήταν: Μια πολύτιμη λύση.
Το ίδιο πάθος που οδήγησε τον καπετάνιο να περάσει τα επόμενα χρόνια δημιουργώντας το πρώτο σκουριασμένο προληπτικό χρώμα του κόσμου τους οδηγεί ακόμα και σήμερα.Η Skil έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη για περισσότερα από 90 χρόνια. Μια φήμη που βασίζεται στην πώληση πάνω από 130 εκατομμυρίων εργαλείων, στα πολυάριθμα βραβεία σε ανεξάρτητες δοκιμές (καταναλωτών) και στις πολλές εφευρέσεις και ευρεσιτεχνίες.

Η Skil ξέρει καλύτερα από τον καθένα, ότι το πιο σημαντικό πράγμα για τις ερασιτεχνικές εργασίες είναι η εύκολη και η γρήγορη ολοκλήρωσή τους. Και το έργο των ηλεκτρικών εργαλείων είναι να κάνει τη δουλειά πιο εύκολη - όχι πιο δύσκολη ή πιο πολύπλοκη. Επίσης, η Skil είναι πάντοτε επικεντρωμένη στην εξέλιξη έξυπνων προϊόντων που είναι οικονομικά και ευκολόχρηστα. Μια φιλοσοφία που έχει κάνει τη Skil μία από τις κορυφαίες μάρκες στον κόσμο των ηλεκτρικών εργαλείων.

 Εταιρεία που ιδρύθηκε στη Βαρκελώνη στη δεκαετία του '30 ως κατασκευαστής σφραγισμένων μεταλλικών κοσμημάτων.

Στη δεκαετία του '40, ενσωμάτωσε τη διαδικασία πίεσης.
Κατά τη δεκαετία του '50, προσαρμόστηκε η διαδικασία θερμοπλαστικής έγχυσης και εξώθησης.
Σήμερα, παραμένει ως οικογενειακή επιχείρηση, η οποία διαχειρίζεται η δεύτερη γενιά, αλλά είναι πλήρως επαγγελματική.H Βιομηχανία TAYG S.L. Ιδρύθηκε το 1964 εστιάζοντας κυρίως στην κατασκευή των πλαστικών αργότερα έδωσε βάση στην ανάπτυξη προϊόντων με προσοχή στο σχεδιασμό και την ποιότητα. Συνδυάζοντας την πιο καινοτόμα τεχνολογία στην αγορά με συνεχή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.
Η εταιρία Tepostone TDS ιδρύθηκε το 1996, με κύριο στόχο της την παροχή πρωτοποριακών προϊόντων στον τομέα των τεχνητών πετρωμάτων και οικοδομικών υλικών.
Σήμερα, στεγαζόμενη κάτω από τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της και με το νέο διοικητικό δυναμικό, συνεχίζει την ανοδική της πορεία, ταυτίζοντας το όνομά της με την ποιότητα και την καινοτομία. Παράλληλα, έχει αναπτύξει μεγάλο και πλήρες δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, καθώς επίσης και σε περισσότερες από 30 χώρες διεθνώς.
Με συστηματική προσπάθεια, προμηθεύει την αγορά με καινοτόμα προϊόντα, και είναι η πρώτη εταιρία, παγκοσμίως, που παράγει τη μοναδική εύκαμπτη φλούδα πέτρας, καθώς και ποικίλες σύγχρονες λύσεις για την οικοδομή.
Με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται από 100% φυσικά ορυκτά υλικά και φέρουν τη σήμανση CE.Η THERMITRON, μετά από εκτεταμένη έρευνα και τεχνολογική εξέλιξη επί σειρά ετών στον τομέα των ταχυθερμαντήρων, δημιούργησε μια μεγάλη σειρά μοντέλων για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Είναι συσκευές που ανταποκρίνονται πλήρως στις προδιαγραφές και τα διεθνή στάνταρ με αποτέλεσμα να ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις κάθε σύγχρονου ανθρώπου, αφού είναι καλαίσθητα σχεδιασμένες, μικρές σε όγκο και απόλυτα αυτοματοποιημένες.
Επιπλέον, τα πρόσθετα συστήματα ασφαλείας που έχουν ενσωματωθεί, η άριστη ποιότητα των υλικών, η επιμελημένη κατασκευή, σε συνδυασμό με το οργανωμένο και σε κάθε ζήτηση πρόθυμο service, εξασφαλίζουν άψογη λειτουργία για πολλά χρόνια.Η εταιρία VIOSPIRAL AEBE ιδρύθηκε το 1974 από τους αδερφούς Χρυσόστομο και Νικόλαο Νατσακάκο, και από το 1990 στεγάζεται στο ιδιόκτητο κτίριό της, συνολικής επιφανείας 3200 m² στον ʼγιο Ιωάννη Ρέντη
Ο αυξανόμενος κύκλος εργασιών και η προσθήκη νέων προϊόντων, ώθησε την εταιρία το 2001 στην δημιουργία σύγχρονων ιδιόκτητων αποθηκών συνολικής επιφανείας 4000 m², σε οικόπεδο 15 στρεμμάτων στα Οινόφυτα Βοιωτίας.
Η φήμη της εταιρίας έχει “χτιστεί” σε μεγάλο βαθμό από τα σπιράλ συνδέσεως και λουτρού τα οποία κατασκευάζει στις σύγχρονες μηχανολογικές εγκαταστάσεις της, με τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
Στην πορεία της εταιρίας μεγάλοι Ευρωπαϊκοί και Αμερικάνικοι οίκοι έχουν εμπιστευτεί την αποκλειστικότητα εισαγωγής και πώλησης των προϊόντων τους, η οποία διαθέτει άρτιο δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα μέσω 1500 καταστημάτων χονδρικής πώλησης, συμπεριλαμβανομένων και των μεγαλυτέρων γνωστών αλυσίδων λιανικής. Τα τελευταία έτη η Viospiral δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα των εξαγωγών, προωθώντας με επιτυχία τα προϊόντα παραγωγής της στις διεθνείς αγορές.Η δράση του Ομίλου Γιαννίδη ξεκινάει το 1932 με δραστηριοποίηση στο εμπόριο ασφαλτικών μεμβρανών για τη μόνωση κτιρίων και συνεχίζεται με τη δημιουργία των απαραίτητων εγκαταστάσεων μαζικής παραγωγής υπό την επωνυμία ΕΡΜΗΣ.
Η γραφική απεικόνιση της ετικέτας γίνεται πασίγνωστη στην Ελληνική επικράτεια και το δοχείο «πλαστικό χρώμα VITEX» είναι πλέον άμεσα αναγνωρίσιμο. Με αυτό τον τρόπο το brand «VITEX» αποκτάει επωνυμία και γίνεται συνώνυμο του καλού ποιοτικού πλαστικού χρώματος για κάθε χρήση. Παράλληλα με την εξάπλωση του πλαστικού χρώματος, η εταιρεία αναπτύσσει και άλλα προϊόντα της ευρύτερης γκάμας των οικοδομικών χρωμάτων.
Το 1932 ιδρύεται η Vivechrom από τον Στέφανο Διαμαντή Πατέρα και άλλα μέλη της γνωστής οικογένειας εφοπλιστών με σκοπό τη βιομηχανική παραγωγή, επεξεργασία, εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία κάθε είδους βερνικιών, χρωμάτων και πλαστικών υλών στο πρώτο εργοστάσιο που λειτουργεί στη Νίκαια. Εδώ ξεκινάει η ιστορία τους και η Vivechrom γίνεται η πρώτη βιομηχανία στον κλάδο των χρωμάτων και μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας.
H WAGNER χρωστάει περισσότερα από το όνομά του στον ιδρυτή της εταιρείας, Josef Wagner. To όραμα της μηχανικής, η εφευρετικότητα και το ταλέντο, του Josef Wagner στα μεταπολεμικά χρόνια, καθώς και έντονη αντίληψη του για την αγορά τις ανάγκες των εργαζομένων, και το θάρρος του συνέβαλαν στη διαμόρφωση του χαρακτήρα της εταιρείας. Τα θεμέλια της εταιρείας, όπως το γνωρίζουμε σήμερα, μπήκαν το 1953, με την ανάπτυξη του πρώτου ηλεκτρικού πιστολιού ψεκασμού χρώματος. Από τότε, η ομάδα WAGNER αναπτύσσεται συνεχώς και σήμερα είναι ένας κατασκευαστής με ηγετική θέση στην αγορά των συστημάτων υψηλής ποιότητας για την εφαρμογή χρωμάτων και ηλεκτροστατικής βαφής. σε κάθε είδους υλικά.Η εταιρεία WENKO έχει μια σταθερά επιτυχημένη πορεία για περισσότερα από 50 χρόνια. Ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 50 λανσάροντας καινοτόμα και ποιοτικά σιδερόπανα που πλέον αποτελούν απαραίτητο εργαλείο κάθε σύγχρονης νοικοκυράς. Σύντομα επεκτάθηκε σε πολλά άλλα προϊόντα για όλο το σπίτι. Στην αρχή της νέας χιλιετίας η γκάμα για το μπάνιο αναπτύχθηκε θεαματικά και πλέον μπορεί να υπερηφανεύεται για 320 πατέντες και σήματα κατατεθέντα. Κάθε χρόνο παρουσιάζει περισσότερα από 300 νέα προϊόντα χάρη σε ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών που όλοι εργάζονται με ένα στόχο, να δημιουργούν πρωτότυπες και πρακτικές λύσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας.Η ΧΡΩΤΕΧ δημιουργήθηκε το 1945 και για πάνω από εβδομήντα χρόνια διατηρεί κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά. Παράλληλα η ΧΡΩΤΕΧ έχει αναπτύξει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα στις αγορές των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Κύπρου, αποδεικνύοντας έτσι την διεθνή ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της.

Η επιτυχία της οφείλεται στην μεγάλη ποικιλία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της η οποία διασφαλίζεται με αυστηρούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Η συνεχής ανάπτυξη νέων προϊόντων που, χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα, είναι ακόμα πιο φιλικά στο χρήστη και το περιβάλλον δίνουν λύσεις ακόμα και για τα πιο απαιτητικά συστήματα βαφής και προσφέρουν λύσεις στον τελικό χρήστη.